Piroska
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Régen szerettem Swede Masont, főleg az ilyen húzásai miatt, de bevallom egy jó ideje nem követem. Hogy pontosan ki ő, hova tart, mi a célja, azt mondja el helyette Paul McCartney, nekünk most az a felismerés fontosabb, hogy kirakta egyben az összes fantasztikusan összevágott politikusi számát, amiket még korábban eladott a Sky tévécsatornának. 

  Egyet-kettőt biztosan hallott már korábban, csak nem biztos, hogy tudta, hogy kitől származik. Igazából nehéz lenne egyet kiemelni, az össes annyira jó, de talán a Without Me-t átköltő Farage, az If You Wanna Be Prime Minister (You Gotta Get Rid of My Friends) vagy a Trump-féle Sabotage mindenki szívét megdobogtatja. 

  0:00 Boris come Back 0:48 Anything you can do 1:18 Please Don't Go 2:01 If you Wannabe Prime Minister 2:55 Forgot about May 3:32 Labour gets ready to Rhumble 4:10 Another One Bites the Corbyn Dust 4:46 Without Farage 5:55 Trump's Sabotage 6:30 Let Hilary Clear Her Throat 7:23 Just the Two of Us 8:03 You Will, You Won't

  Egyébként a brit Sky-on futó Trónok harca legutóbbi évadjához is tőle vettek egyszerűbb promóvideót, csak ezt is kevesen kötik hozzá.

 • Egy pásztorkutya mindig a rábízottakra ügyel, akkor is, ha épp egy pap áldására várnak Szent Antal, az állatok spanyol védőszentjének napján a Mallorca szigetén található Muróban.

 • Ha megkérdezünk tíz embert, hogy melyik az az étel, amelyiknek már a látványától is kiveri a víz, tuti, hogy legalább ötnek az eszébe fog jutni a kocsonya, mondjuk a pacal és sült vér után közvetlenül.

  Na, nem nekik tartanak szombaton Forralt bor- és kocsonyapikniket a Pest megyei Vácrátóton, hanem annak a másik ötnek, akik viszont még éjszaka is rájárnak a remegő húslére.

  Ők biztosan díjazni fogják, hogy itt nemcsak hagyományos kocsonyák lesznek, hanem hal-, gyümölcs- és alkoholkocsonyák is. Ráadásul a versenybe nevezni is lehet a helyszínen 14 órától.