Donát
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elég viccesen reagál Jamie Foxx, ha akár csak érintőlegesen is szóba kerül, hogy netán Katie Holmesszal járna, annak ellenére, hogy öt éve együtt van Tom Cruise exfeleségével, és az eleinte még erőteljes titkolózás ellenére az utóbbi években ez már mindenki számára teljesen nyilvánvaló volt. Bár azt mondják, Cruise és Holmes válási papírjaiban szerepelt egy olyan finoman szólva is hímsoviniszta kitétel, hogy Holmest öt évig nem láthatják nyilvános helyen más férfival, de már ez az időszak is letelt.

  Foxx most a celebek között játszott egy különleges NBA-meccsen, úgyhogy az eseményen vele beszélgető riporter egy félmondat erejéig kitért a fent látható képre, amelyen az látszik, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx kosárlabdázással töltik a Bálint-napot. (Készült még vagy kétezer ugyanilyen fotó a nagy eseményről.) Az interjú közben annyit mondott: "Tudom, hogy készült a meccsre, mert láttam képeket, amiken Katie Holmesszal kosarazott Bálint-napon."

  Erre Foxx egyetlen arcrezdülés nélkül levette a fejhallgatót a füléről, és szó nélkül elsétált. "Ööö, azt hiszem, őt elvesztettük" - dadogta erre a riporter. (via NME)

 • 2008 és 2016 után a Killswitch Engage harmadszorra is visszatér Budapestre. A világ egyik legismertebb metalcore bandája 2018. június 16-án ad koncertet az Akváriumban.

  Az 1999-ben alakult együttes a 2004-ben kiadott The End of Heartache lemezével lett világhírű, amely aranylemez lett az USA-ban 500 000 eladott példánnyal. A címadó számot Grammy-díjra is jelölték. Összesen pedig több mint 4 millió albumot adtak el idáig csak az Egyesült Államokban. Jegyeket február 19-től lehet majd venni.

 • Szombaton végső nyugalomra helyezték Kallós Zoltánt a kolozsvári Házsongárdi temetőben, írja az Új Magyar Szó. A neves népzenekutató és -gyűjtő február 14-én hunyt el, életének 92. évében. Szombaton kedvenc dalával, az ördöngösfüzesi bujdosódal eljátszásával búcsúztak tőle családtagjai, rokonai, tisztelői. A mezőségi népdalt több tucat népzenészből szerveződött alkalmi zenekar játszotta a Kallós-kúria udvarán összegyűlt, mintegy ezer fő előtt:

   Így énekelte Kallós maga kedvenc dalát:

 • ezgif.com-optimize (1).gif

  Mexikó déli részén 7,2-es fokozatú földrengés volt szombaton. Az erős rengések ellenére csak kisebb károk keletkeztek és az eddigi hírek szerint nincsenek áldozatok. Ez így két mondat a hírekben, de a helyben élők biztosan nem felejtik el azt, amit ezen a napon átéltek és ami ezen a videón látható. A Milenio című újság szerkesztőségében nemcsak a neonok kezdtek el himbálózni, de az egész épület is.