Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alig néhány napja írt az Index arról, hogy mennyit nőtt a modell és a színész négyéves kislánya, Lea De Seine Shayk Cooper.

  GettyImages-1356690852
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  Azóta megjelentek lesifotók a párról, amint lányuk és Anne Hathaway társaságában sétálnak New York utcáin.

  Tegnap pedig Bradley Cooper új filmjének (Nightmare Alley) premierjén jelent meg Irina, hogy támogassa volt párját.

  Az eseményre egy öltöny szettben érkezett, alatta pedig lényegében semmit sem viselt. 

  A tény, hogy mostanában ennyit látni őket együtt elég is volt arra, hogy felröppenjen a pletyka, miszerint újra összejöttek. Egyelőre semmi sem biztos, hiszen az is lehet, hogy kislányuk miatt ápolnak ilyen jó kapcsolatot.

 • Még véget sem ért az eredeti történet, a Netflix azonban már bejelentette, hogy nem kívánják elengedni a franchise-t.

  Mint azt az Index is megírta, Álex Pina, spanyol rendező alkotása nem csak hazánkban, hanem az egész világon óriási szenzációt váltott ki, a nézők egyszerűen megőrültek a Professzor és a városok neveit viselő rablótársaság karaktereiért – és bár az évek során kissé csökkent a rajongótábor, A nagy pénzrablásért még mindig elegen vannak odáig, hogy a Netflix is meglássa a franchise-ban lévő potenciált. 

  A streamingóriás a napokban jelentette be, hogy Berlin: A New Series néven érkezik a sorozat folytatása, pontosabban előzménytörténete, de tulajdonképpen ezt is csak sejteni lehet, hiszen semmi pontosat nem árultak el róla.

  Az egyetlen biztos dolog a cím, mely valószínűleg az egyik közönségkedvenc, a Pedro Alonso által alakított Berlin karakterére utal – a rajongók többsége szerint egy eredettörténet lehet készülőben.

  Mivel az információk mennyisége ilyen csekély, kizárt, hogy a jövő év folyamán debütáljon a sorozat, egy 2023-as premier azonban már annál valószínűbb – addig is azonban érdemes lecsekkolni A nagy pénzrablás utolsó fejezetét, mely december 3-án válik elérhetővé a Netflixen.

 • Naponta hallani, hogy a Gucci család valamelyik tagja kritizálja Ridley Scott  új filmjét, amiben az említett família történetét dolgozza fel, egy meglehetősen impozáns szereplőgárdával.

  gaga
  Fotó: YouTube

  A család tagjai rendre elégedetlenek azzal, ahogy a film ábrázolja őket, mostanra pedig már eljutottunk odáig, hogy akár perre is sor kerülhet.

  Az IGN Hungary számolt be arról, hogy nyilatkozatot adott ki nemrég a Gucci család, amiben arról beszélnek, hogy fenntartják maguknak a jogot, hogy minden szükséges lépést megtegyenek azért, hogy megőrizzék a maguk, illetve szeretteik jó hírét.

    Mint az kiderült, a Gucci család neheztel amiatt, ahogy a film bemutatja a Lady Gaga által megformált Patrizia Reggianit, aki bérgyilkost küldött volt férjére, Maurizio Guccira. Úgy érzik, Scott mozijában fel van magasztalva ez a karakter, de maga Reggiani is elégedetlen volt azzal, hogy Lady Gaga vászonra vitte őt.

  Persze a rendező sem hagyta szó nélkül a dolgot, szerinte az, ami Guccikal történt, beleértve a sikkasztást, gyilkosságot is, nyilvános ügy, akárki feldolgozhatja az ilyesmit. Illetve azt üzente az elégedetlenkedő családnak, hogy inkább érezzék magukat „kurva szerencsésnek”, hogy olyan színészek alakítják őket, mint Al Pachino, vagy Adam Driver.

 • Egyre közelebb a várva-várt Pókember: Nincs hazaút premierje, ami sokáig úgy tűnt, hogy Tom Holland utolsó filmje lehet az MCU-n belül, már ami a szóló filmeket illeti.

  Holland maga is többször nyilatkozott arról, hogy a Nincs hazaút egyfajta lezárás lesz, Pókember végjátéka, ami után nem tudni, hogy merre mennek tovább, illetve a szuperhős továbbra is az MCU része marad-e, vagy visszakerül a Sonyhoz.

   Ehhez képest tegnap bombaként robbant a hír a neten, hogy nem kevesebb, mint három új Pókember film érkezik még a MARVEL/Sony szerelemgyerekeként, amit Amy Pascal, a filmek producere jelentett be .

  Nem a Nincs hazaút lesz az utolsó film, amit a Marvellel csinálunk, és nem is ez az utolsó Pókember film. Készek vagyunk rá, hogy Tom Hollanddel és a Marvellel közösen egy új Pókember filmet forgassunk

  — nyilatkozta Pascal, aki azt is elárulta, hogy egy teljesen új trilógiában gondolkoznak.

  Nem sokkal a bejelentés után, a címszereplőt alakító Tom Holland is megszólalt a Quotidien talk show-ban, ahol elárulta, hogy nagyon izgalmas dolgok várnak rá, és igen fényes jövő áll előtte Pókemberként.