Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Arról is mesélt, hogy érzi magát a szakítás után.

  Képernyőfotó 2023-09-23 - 13.21.23.png
  Fotó: RTL

  Október 2-án startol a Nyerő Páros új évada az RTL-en, amelynek adásba kerülését az egyik sztárpár már nem érhette meg: Bálint Antónia és Bársony Farkas röviddel a show leforgatása után úgy döntöttek, három és fél év után külön utakon folytatják tovább.

  A műsorvezető a Fókusznak adott interjút, ahol kifejtette, nem kifejezetten szomorkodik a történtek miatt:

  „Ha véget ér valami, ami nem jó, akkor azt gondolom, hogy annak örülni kell. És én tudok örülni, mert pozitív vagyok” – mesélte az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: már egy ideje lehetett számítani arra, hogy ez a sors vár rá és az üzletemberre.

  „Hogyha egy kapcsolat eljut oda, hogy nem annyira jó már, és talán több a negatívum, mint a jó dolog benne, akkor megfogalmazódik az, hogy legyen most már nemsokára vége, mert egy életünk van, és inkább érezzük magunkat nagyon jól. Ha számítasz valamire, akkor az nem ér talán annyira fájdalmasan, és mivel én ezt tudtam, hogy így fog történni előbb vagy utóbb, ezért nincs az az érzésem, hogy most úristen, most mi lesz velem?”

  Bálint Antónia azt is elárulta, nem a Nyerő Páros miatt szakítottak, sőt: eredetileg párja bíztatására hallgatták egyáltalán meg az RTL ajánlatát, a műsor felvétele alatt pedig nagyon jól érezték magukat.

  „És utána, miután kijöttünk, ismét nagyobb lendülettel vetettük bele magunkat a kapcsolatba. Egy ideig ez eltartott, aztán vége lett. De a Nyerő Páros inkább összehozott bennünket újra, nagyon szerettem. Azért pontosan tudom, hogy mik történtek ott, a műsor alatt. Úgyhogy ez engem nem érint úgy különösebben rosszul.”

 • Szerinte legalább még egy szakítás vár az X-Faktor egykori győztesére.

  Képernyőfotó 2023-09-23 - 11.31.51.png
  Fotó: Kaszás Tamás

  Nagy Alekosz, aki többek között görög gróf, taxisofőr, a Karinthy-gyűrű várományosa, valamint a BRFK által megfigyelt, lehallgatott és követett személy is, most egy újabb jelzővel bővítheti megnevezését, ugyanis párkapcsolati tanácsadónak, jósnak állt.

  A ValóVilág 4. nyertese Tóth Andi magánéletének sorsáról adott meglehetősen részletes és szerteágazó felvilágosítást a Blikknek, miután egy korábbi nyilatkozatában kijelentette, az énekesnő és Marics Peti nem illenek össze, ezért nem is maradnak együtt.

  Szakítás lett a vége, én előre megmondtam, mi fog történni” – kezdte Alekosz, majd rátért az X-Faktor egykori győztesének jövőjére:

  „Az Andi most érik, nőiesedik. Most lesz egy választása, ami már jobb döntés lesz, emelkedetebb. Egy tehetős üzletembert fog választani, de még mindig nem azt, akit kellene, de biztos vagyok benne, hogy rangban, pénzben egy sokkal fajsúlyosabb figurát. Jó dolga lesz, szerintem egy évig, két évig” – vázolta meglátását az Ázsia Expressz új évadának szereplője, hozzátéve: egyelőre nem tudja nevesíteni ezt az üzletembert, de ha gondolkodhatna rajta egy napot, lehet a konkrét személyre is rájönne.

  Alekosz szerint Tóth Andi ezt követően megint szingli lesz egy darabig, de talán már utoljára.

  „Utána lesz neki az igazi döntése, akkor fog választani egy igazi, nekivalót. Akkor már lesz körülbelül harminc éves, de akkor már tudni fogja.”

 • Bár a netezőknek feltűnt egy kis turpisság a rendezvényen készült képeken.

  prada
  Fotó: instagram

  Megannyi híresség tiszteletét tette a Prada divatház csütörtökön tartott, milánói bemutatóján.

  A friss kollekciót rögtön a kifutó széléről, az első sorból csodálhatta meg Scarlett Johansson, Wes Anderson, Benedict Cumberbatch és Emma Watson is, de a meghívottak között volt még többek között Sofia Richie modell, Hunter Schafer és Eiza Gonzales színésznők valamint Charli D'Amelio TikTok-sztár is.

  Az eseményen készült fényképeken egy valami gyorsan szemetszúrt a netezőknek: a jelek szerint az olasz luxusmárka direkt vagy véletlenül, de valamennyi női vendégének ugyanazt kistáska-modellt küldte ki az eseményre. Ez talán a tömegben nem is volt annyira feltűnő, az egymás mellé pakolt képeken azonban valóban vicces látványt nyújt az újra és újra felbukkanó Arqué fekete ridikül, mintha csak egymásnak adták volna át a fotósok elé beálló sztárok.

 • November végén visszatérnek a zöld melegítős játékosok, na meg persze a pink katonák.

  squid
  Fotó: youtube

  Premierdátumot és egy rövid, de annál hatásosabb kedvcsinálót kapott a Squid Game-The Challenge című új netflixes valóságshow.

  A műsorban (akárcsak az inspirációul szolgáló eredeti, dél-koreai sikersorozatban) népszerű gyerekjátékok "felnőtt" verziójában kell bizonyítania 456 vállalkozó szellemű versenyzőnek, méghozzá a reality-történelem valaha volt legnagyobb főnyereményéért, 4,56 millió dollárért (közel 1,7 milliárd forint).

  Bár ezúttal valószínűleg senkinek sem forog majd kockán az élete, veszélyes helyzeteket azért így is tartogathat bőven a show, amely szinte minden elemében lemásolta a forrást: a termek, a színes lépcsők, a pink katonák de még a játékosok egyenruhája is ismerős lehet a nézőknek, ahogy a legtöbb feladat is. Emellett újdonságokat is tartogat a SG - The Challenge, ilyen például a rövid bevágás erejéig látható klasszikus torpedó játék.

  A sorozat november 22.-én érkezik a streamingszolgálttó kínálatába.