Paulina
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2401 művész vett részt abban a kihívásban, amit Clinton Jones indított az elmúlt hónapban. A játék lényege az volt, hogy egy előre megadott, egyszerű animáció segítségével minden jelentkezőnek készítenie kellett a saját stílusában egy alkotást, az ötletgazda által bedobott figurát egy alternatív valóságba helyezve. Az elmúlt pár hétben rendkívül izgalmas megoldások születtek, melyek közül a legjobb százat a YouTube-csatornáján mutatta be a művész.

  Fotó: You Tube
  Fotó: You Tube

  A Los Angelesben élő Clinton Jones elképesztő szenvedéllyel végzi a munkáját. A számítógépes grafikával, rendezéssel és fotózással is foglalkozó művész elmondása szerint imád részletekbe menő, különféle történetek által vezérelt alkotásokat kreálni, amelyeket rendre meg is mutat a saját csatornáján. Önmagáról azt írja, elsősorban a zene és az utazás motiválja, illetve azok a nevetséges szituációk, amelyeket az élet produkál. A folyamatos fejlődés és növekedés célkitűzésével nemrég egy olyan kihívást indított, amely számára is meglepetést okozva ténylegesen összekovácsolta a hasonló érdeklődésű alkotókat.

  Jones egy egyszerű animációt bedobva annyit kért a jelentkezőktől, hogy készítsenek abból a stílusuknak megfelelően egy saját alkotást,

  AZ ÁLTALA KREÁLT KARAKTERT EGY ALTERNATÍV VALÓSÁGBA HELYEZVE.

  Az elkészült animációk valóban lehengerlőek, a művész június 12-én a 100 legjobbat montázsba szerkesztve mutatta meg a YouTube-csatornáján.

 • GettyImages-1221107989
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Az énekesnő regisztrált a TikTokra, majd feltöltötte az első videóját is. Természetesen az egyik saját számára tátogott rá, de nem akárhogy. Beöltözött a régi szettjébe, mintha csak 2002 lenne, és úgy énekelte, hogy He was a skater boy...

  Majd jött a meglepő fordulat: Tony Hawk, a gördeszkázás egyik királya lenyomott pár laza trükköt egy kisebb félcsőben. 

 • Fotó:Mokka
  Fotó:Mokka

  Több, mint 200 piercinget vett ki testéből Fazekas Ferenc, miután rátalált a szerelem. A magyar vasember most esküvőre készül, s bár sosem érdekelte, mások mit gondolnak a külsejéről, a menyasszony kedvéért azért mégiscsak lemondott az eredeti tervéről: nem lesznek láncok és cilinder sem a nagy napon, viszont bécsi keringőzni biztosan fog a vőlegény. 

  Fazekas Ferenc erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt, és azt is elárulta, miért szegecselte ki magát. Kiderült, hogy minden egyes fémdarab érzéstelenítés nélkül került a testébe, és bizony, bármennyire is cool, azért okoz némi nehézséget a sok piercing például alvás közben. Az esküvő miatt most picit másként fest a vasember: kevesebb testékszerrel áll majd oltár elé. 

  Fotó:Mokka
  Fotó:Mokka

  A teljes interjút itt nézheti vissza:

 • Fejjel ment a falnak
  Fejjel ment a falnak

  Egyre dühödtebben tombol  Thaiföldön  az elefántbűnözés – legújabb áldozata a Phungprasopporn család, amelynek tagjai hajnali kettőkor hatalmas csörömpölésre ébredtek. Lerohantak a konyhába, ahol megdöbbentő látvány fogadta őket: egy elefánt fejjel áttörte a falat, és módszeresen fosztogatta a család élelmiszerkészletét.

  Vicces volt ilyen közelről látni egy elefántot, de aggódunk, hogy visszatér

  – nyilatkozta a családfő, aki mobiljával megörökítette az önfeledten falatozó betörőt.  Végül sikerült elzavarnia az állatot, amely eliszkolt az erdőben. Phungprasoppornék számára nem volt ismeretlen az elkövető, mint mondják, a bűn útjára tévedt elefánt két hónapja már a házuk körül ólálkodott, valószínűleg terepszemlét tartott.