Vince, Artúr
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 58083c8ef856478ebc8ef086ac92917c a6bbf1989265462aa9dcae75fe8d4c6

  Nehéz elhinni, hogy valakit tényleg ennyire izgalomba tud hozni a VR, miközben, ha valóban ennyire átélhető lenne, nem menekülne tőle minden nagyobb gyártó, mint ahogy a 3D-s tévéktől tették néhány éve (ahogy az a CES-en tapasztaltuk).

  Mindenesetre, itt ez a videó, amiben egy srác épp nagyon beleéli magát a játékba:

 • Jó, nyilvánvaló, hogy én sem akarnám az Instára kitenni Donald narancssárga fejét, de én nem is vagyok a felesége. Aki ezzel a képpel ünnepelte az első, elnökségben töltött évüket.

  rapxt5f24iqmwq3tlx0w.png

  Ügyes.

 • Biztos önök is szoktak olyanokat mondani, hogy "ölni tudnék a feleségem paprikás krumplijáért", de általában ezt nem követi cselekedet, azaz nem szoktak nekiállni lövöldözni, ha valaki beleeszik a tányérjukra kiszedett paprikás krumpliba.

  Nem úgy az az amerikai férfi, aki vasárnap feleségével és lányával evett éppen, mikor valamelyikük beleharapott a grillezett sajtos szendvicsébe, amitől olyan mérges lett, hogy fegyvert rántott és azt használta is, szerencsére (bár lehet, hogy eredetileg az volt a szándéka) nem a családtagjai ellen.

  A két nő aztán sietősen elhagyta a házat, a férfi viszont nem, helyette inkább elbarikádozta magát és 9-ig ki sem jött a házból, addig tartott ugyanis a rendőröknek meggyőzni arról, hogy adja meg magát.

  Az incidens után a férfit kórházba vitték, vélhetően azért, hogy az elmeállapotát felmérjék, a rendőrök szerint azonban nem marad majd büntetlenül a dolog.

  (wkrg.com)

 • Különben úgy jár, mint az az amerikai férfi, aki múlt héten egy árokban rekedt az autójával, mikor pedig a kiérkező rendőrök megpróbálták megszondáztatni, a pillanat hevében úgy döntött, a legjobb az lesz, ha pofán vágja saját magát.

  A 27 éves Brian Fogg akciója olyan jól sikerült, hogy még vérzett is, átmenetileg pedig sikerült is elterelnie a figyelmet a véralkoholszintjéről, a rendőrök ugyanis először a sebeit látták el, de később aztán megvádolták ittas vezetéssel, bizonyítékhamisítással és bűncselekmény elkövetésével.

  Foggot azóta óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de a legendája valószínűleg örökre velünk marad, csakúgy mint az a (valószínűleg nem igaz, de jól hangzó) sztori, ahol nagyjából ugyanez történt, csak a delikvens megkéselte magát és sikerült is elkerülnie a felelősségre vonást.

  B6h4d23
  Fotó: Imgur / 4chan

  (Omaha World Herald)