Piroska
-2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a festményre kívánkozó kép egy baleset helyszínén készült a dél-angliai New Forest Nemzeti Parkban. A képen öt póniló áll lehajtott fejjel az út szélén, az út másik oldalán pedig egy társuk teteme fekszik, akit egy motoros gázolt el. A képet készítő Sarah Simmons azt írja: ezzel a képpel azt akarta tudatni, hogy a kilenc éves, gesztenye színű kanca halála nemcsak a tulajdonosának okoz szomorúságot. (via unilad.co.uk)

  26239189 10159603218770018 1272781699796202268 n
  Fotó: Sarah Simmons / Facebook
 • hobol

  Montrealban tilos az utcán parkolni friss hóesés után, hogy ne akadályozzák a hókotrókat a munkában. Ezért állt meg a rendőr egy út szélén parkoló autóhoz, amiről csak ezután derült ki, hogy hóból van. 

  Az autót felépítő 33 éves mérnök eredetileg a közútkezelőt akarta megtréfálni, nem számított rá, ilyen gyorsan eszkalálódik a helyzet. A rendőr, mindenesetre, vette a lapot, és büntetés helyett egy mosolygós üzenetet hagyott a szélvédőn. 

 • Eszem ágában sincs az amerikai elnök testsúlyával viccelni, megtette már előttem az internet, De, emellett nehéz elmenni szó nélkül. A Simpons ismét bebizonyította, hogy a lassan harminc éve futó sorozatban mindent megjósoltak már, ami az előttünk álló évtizedekben történni fog. 

  "108 kiló! Egy bálna vagyok! " - kesergett Homer a sorozat első évadában, 1989-ben, miközben a mérleg 239 fontot mutatott. Pontosan annyit, amennyit Trump orvosai is bemondtak a most bemutatott, hivatalos elnöki orvosi jelentésben.

  a7370e23b3df5c58.png
 • Jakutföldön kedden mínusz 67 fokot mértek, szerdán "már csak" mínusz 50 volt, de Anasztaszija Gruzdeva szelfije szemléletesen bemutatja, hogy hogyan érezheti magát ilyen hidegben az ember.

  Ez nem műszempilla, hanem az igazira ültek ki a jégkristályok.