Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Változott a Youtube tartalomkezelési politikája, és letiltották azokat a videókat, amelyekben fegyvereket mutatnak be, azok módosításához adnak útmutatót, és azokat is, amelyek fegyverkereskedők weboldalára vezetik a nézőt. Először a Las Vegas-i lövöldözés után vettek le videókat, most pedig az iskolai tragikus események hatására döntöttek a további szigorítás mellett. 

  Volt olyan videós csatorna, amit egy az egyben bezártak, például a Spike's Tacticalt, amit végül mégis visszaengedtek, és a Youtube elismerte, hogy tévedés volt - írja a The Next Web. Néhányan azonban máris új helyet kerestek, a százezer követővel rendelkező InRange legalábbis már átköltözött a PornHubra, ahol nagyobb biztonságban érzik magukat. 

 • Az amerikai fogyasztóvédelem jelentette be, hogy a Kidde márkájú füstérzékelő két típusa sajnos alkalmatlan volt az egyetlen feladatra, amire kitalálták, azaz nem érzékelte a füstöt, mert konkrétan úgy gyártották, hogy a szenzoron maradt egy sárga biszbasz, amitől az egész nem működött. Jó hosszú mondat volt ez, bocsánat. (Gizmodo)

 • Így néz ki az Empire tematikus, Bosszúálókos borítóján a Skarlát Boszorkányt játszó színésznő, és ez neki is feltűnt instán, hogy ő nem igazán hasonlít saját magára.

  April 27th... Does this look like me? #scarletwitch #infinitywar #avengers

  Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) által megosztott bejegyzés,

 • Ezen remek a fotón mentett gólyák álldogálnak egy farmer lakásában Zaricában. Bulgária északkeleti részén több tucatnyi helyen fogtak össze a helyiek, hogy a házaikba vigyék a tavasszal hazatérő gólyákat, akik megsérülhetnének vagy meg is halhatnának a rendkívüli hidegben és az erős havazásban.

  Magyarországon is megdőlt ma a hidegrekord. -15 Celsius-fokot mértek az ország keleti részén.