Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miért ne élvezhetnénk a csodálatos pesti panorámát közvetlenül a Duna-parton szaunázva? Mert mondjuk nincs szauna közvetlenül a Duna-parton. Ezt orvosolja télről télre a Valyo, akik egy kiszuperált reptéri buszból csináltak egy mobil szaunát, amit aztán a legszebb helyeken parkoltatnak le, és a kedves utasok a forró gőzből gyönyörködhetnek a város szépségeiben.

  Így lesz ez idén is, mégpedig a a Rákóczi híd pesti hídfőjénél.

   

  A mobil szauna építéséről itt írtunk bővebben , aztán meg is néztük, milyen lett . Akinek pedig kedve szottyan kipróbálni, itt foglalhat időpontot .

 • Vagy fekete.

  Vagy fekete nő.

  Ha így lesz, könyörgöm, Viola Davis legyen!

 • Az emberi jogok területén végzett munkája elismeréseként vehetett át díjat Cate Blanchett ausztrál színésznő, Elton John brit énekes-dalszerző és Sáhruh Khán bollywoodi szupersztár a kedden megkezdődött 48. davosi Világgazdasági Fórum (WEF) előestéjén, írja az MTI.

  Blanchett a menekültek ügye iránti elkötelezettsége, Elton John az általa létrehozott AIDS alapítvánnyal végzett jótékonysági tevékenysége, Sáhruh Khán pedig az indiai nők és gyermekek jogaiért való kiállásának elismeréseként kapta meg a Crystal Award nevű díjat, amelyet olyan művészeknek ítél oda a WEF, akik pozitív változást próbálnak hozni a társadalomba.

  A díjakat egy davosi ceremónia keretében adták át hétfőn, a Világgazdasági Fórum előestéjén. A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchettet 2016 májusában nevezték ki az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) jószolgálati nagykövetévé. "A tanulatlan, jogaiktól megfosztott és hazájukat elhagyni kényszerülő gyerekek odavesző nemzedékei nem csupán a bennük rejlő lehetőségek elvesztését jelentik, hanem a jövőbeli globális biztonságra és jólétre is fenyegetést jelentenek" - nyilatkozta Blanchett.

 • Pawel Zadrozniak egy lengyel fickó, aki obskúrus számítástechnikai eszközöket (tegye a szívére a kezét: mikor látott utoljára működés közben floppyt?) használ hangszerként, és egészen meglepő popzenei feldolgozásokat hoz össze velük. Legújabb műve Toto és a legendás Africa:

  (Ha tetszett, van itt még hasonló bőven.)