Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Puma támadt egy hároméves kisfiúra, akit a nyakánál fogva elragadott a családjától Kaliforniában. A hatfős család éppen kirándulni volt egy természetvédelmi területen Orange megyében.

   A kisfiú apja egy hátizsákkal dobta meg a pumát, az állat elengedte a gyereket, majd a hátizsákkal a szájában felmászott egy fára. A gyerek megsérült, de az állapota stabil. A megyei rendőrök kiürítették a parkot, és engedélyezték a puma kilövését. (NBC)

  EOz0MYuWAAAZnuS.png
  Fotó: KDVR / Twitter
 • giphy.gif

  Végre kijött a UFC 246 szuperlassított felvételekből összevágott videója, melyen nem csak az erőszak esztétikájára csodálkozhatunk rá, hanem a UFC újabban felvett jó szokásának köszönhetően szinte teljes egészében végignézhetjük Conor McGregor 40 másodperces villámhadjáratát Donald "Cowboy" Cerrone ellen. És teljes egészében láthatjuk azt a részt, melyen az ír klasszis összekapaszkodásból háromszor is fejbe vállalja teljesen meglepett ellenfelét.

  A meccs előtt sokan azzal intézték el McGregort, hogy nem több "egy gyors bal kéz"-nél. Erre az ír nem csak, hogy egy fejrúgással intézte el - jegyezzük meg: az ír karakterére szabva kiválasztott - ellenfelét, hanem még az MMA-ban is ritkán látható módon a vállaival puhította meg ellenfelét.

  A teljes videóban egyébként 4:29-től láthatók a meccs fontosabb pillanatai:

 • Kézikocsival, más néven molnárkocsival próbált megléptetni egy mosogatógépet egy férfi Wallarooban hétfőn, de hiába a jól kifundált terv, voltak akadályozó tényezők. A dél-ausztráliai rendőrség által közzétett  biztonsági kamera felvételén jól látszik, ahogy a férfi nekiindul a letakart géppel, majd elérkezik a padkához: ahol a mosogatógép lezuhan a kocsiról.

  A férfi ezután azonnal hozzálát, hogy visszapakolja azt. Az UPI.com híre szerint három, építés/felújítás alatt lévő házba is betörtek hétfőn, ezek közül az egyikből származott a Vento típusú mosogatógép. A rendőrség keresi az elkövetőt.

 • Szalai Ádámnak megvan az a képessége, hogy időről időre felrobbantja a közösségi médiát: tavaly október végén az ittas vezetéséről posztolt a Facebookján, aztán Instagramra tett ki képet a helikopterezéséről, most pedig klubja, az osztrák Mainz farsangi bulijáról jelentkezett be, méghozzá Deadpoolnak öltözve:

  Elsőre nehéz eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen az ember, de az legalább biztos, hogy a mellette álló román középpályás, Alexandru Maxim még a magyar válogatott játékoson is túltesz ebben a Joker-jelmezben, főleg a kiválóan elmaszkírozott szakáll miatt. De hát amúgy egyébként is csodálatos az egész, remélem őrjöngve kiabálta pár sör után, hogy SOCIETY, meg hogy GAMERS RISE UP.