2024. június 21. 15:00
Szlovákia 1
Ukrajna 2
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rádióműsorban rántotta le a leplet a dologról.

  Újra szerelmes Bochkor Gábor, derült ki a Retro Rádió reggeli műsorából. Hogy a műsorvezető meddig akarta még megtartani magának új kapcsolatának hírét, nem tudni, mindenesetre beszélgetőpartnere, egyúttal régi barátja, Pásztor Anna révén ez már nem titok többé.

  „Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édes hármas” – viccelődött élő adásban az énekesnő, majd kiengesztelési alternatívaként felajánlott egy másik alternatívát is.

  „Vagy van a B opció, azt mondtad, hogy veszel nekem egy TV-t. Én ebben is nagyon szívesen benne vagyok, de lehet a kettő egyszerre is” – folytatta az Anna and the Barbies frontembere, mire Bochkor nevetve átvette a szót.

  „Meg is beszéltük, mindenben benne vagyok.”

  Hogy vajon a rádiós nyilatkozhat-e többes számban, barátnője nevében is, egyelőre nem derült ki, ahogyan az is rejtély, ki rabolhatta el a szívét.

  (Bors)

 • Az énekesnő megtisztelő díjat vehetett át.

  Tegnap tartották a JOY Social Media Award 2024-es gáláját, ahol olyan tartalomgyártókat díjaznak, akik izgalmas és előremutató kontentekkel szolgálnak a követőiknek. Az esemény egyik nagy nyertese Tóth Andi volt, aki az új #mérföldkő kategóriáért járó díjat vihette haza. Az énekesnő ugyanis tíz évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktor ötödik évadát, amely népszerű tehetségkutató idei szezonjába már zsűriként tér vissza.

  Zenei karrierje mellett ráadásul a divatiparban is kipróbálta magát, új ruhamárkájával már szép sikereket ért el. Bár régebben gyakran lehetett értesülni a médiából Tóth Andi kirohanásairól, mostanra ő is úgy érzi, annyira más ember lett, hogy alig ismer magára. Manapság nem csak a küzdősportok iránt mutat érdeklődést, de saját főzőcsatornát is indított a YouTube-oldalán.

 • Karácsonyi dal is szerepel a lemezen.

  Képernyőfelvétel (392).png
  Fotó: RTL

  Csonka András a Reggeli vendégeként számolt be arról, hogy több mint 20 év után új lemezzel jelentkezik, amelyen ifjabb Malek Miklóssal dolgoznak közösen. 

  Mondhatnám, hogy közkívánatra, de hazugság lenne. Igazából 21 éve, 2003-ban jelent meg az utolsó teljes lemezem. De hát ki csinál még lemezt?! Senki sem, de egy pendrive-ot nem adhatsz ajándékba. Ez egy gesztus igazából.

  magyarázta a színész, akinek legújabb albuma valamikor 2025-ben önthet végleges formát. Mint mondta, a lemezen két külföldi dal is hallható lesz, bár ezeknek egyelőre még nincsenek meg a jogai.

  Valószínűleg jövőre jelenik meg, idén a karácsonyfa alá még nem tehetjük. Imádom, picit fölfrissítem a repertoáromat is a fellépésekhez.

  A beszélgetésből az is kiderült, hogy nemrég közönségdíjat kapott a kimagasló színészi teljesítményéért, illetve kolléganője, Liptai Claudia is elismerésben részeszült.

 • Sokak szerint ez minden idők legjobb királyi fotója.

  Ha az angol királyi családra gondolunk, akarva-akaratlanul is egy szigorú protokoll szerint élő, kimért família óvatosan mosolygó, jól megkomponált pózban ülő hivatalos képe jelenhet meg a legtöbbünk szeme előtt. 

  Nos, erre cáfolt most rá teljes egészében a walesi hercegi pár Instagram-oldalán, ahol szokatlan, de annál szívderítőbb posztot tettek közzé Vilmos herceg születésnapja alkalmából. A fotón az immáron 42 éves családapa látható három gyermeke körében, ahogy kéz a kézben, nevetve ugrálnak egy tengerparti homokbucka felett. Az akár átlagos családi nyaralós képnek is beillő, kicsit sem formális bejegyzés természetesen rögtön elnyerte a követők szívét:

  „Talán a legjobb kép, amit valaha láttam a családról.”

  Minden idők legjobb királyi fotója!

  Istenem, milyen imádnivaló fotó Vilmosról és a gyerekekről!

  Valószínűleg a legjobb kép, amit valaha megosztottak, annyira laza, normális, tele vidámsággal!   – áradoztak a kommentelők.

  „Boldog szülinapot papa, mind nagyon szeretünk! Puszi, C.”

  – olvasható a bejegyzésben Katalin, azaz Catherine üzenete.