Alfréd
-2 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kételkedik még valaki a celebek hatalmában ezután? Kylie Jenner híréről híres híresség egyetlen Twitter bejegyzéssel, 18 darab szóval egymilliárd dollárral csökkentette a Snapchat cég értékét. Ebben a 18 szóban ugyanis Kim Kardashian féltestvére gyakorlatilag szakított az üzenetküldő alkalmazással, és ő van akkora influencer, hogy ezzel komoly gondokat okozzon a cégnek. Kylie még szerdán írta azt a Twitteren, hogy

  Szóóóóval, megnyitja még bárki bármikor a Snapchat-et? Vagy csak én nem...ugh, ez olyan szomorú.

   Miután a celeb ezt megosztotta több mint 24 millió Twitter követőjével, a Snapchat részvényárfolyama hirtelen bezuhant és a cég nemsokkal a bejegyzés után 1,3 milliárd dollárral ért kevesebbet a tőzsdén, mint előtte. Ezen pedig még az sem segített, hogy az első tweetje után pár perccel Kylie Jenner még egy bejegyzést írt, amiben azt írta, hogy azért még szereti a Snapchat-et, ami az "első szerelmem".

  Jenner az app novemberben élesített redizájnja miatt elégedetlen az alkalmazással, amit annyira utálnak a felhasználók, hogy már egymillióan írták alá a frissítés visszavonását követelő petíciót. Emiatt már hónapok óta eléggé aggódnak a cég befektetői, a Snapchat vezetői viszont kijelentették, hogy nem hajlandók visszavonni az újításokat, mert ha majd megszokják azokat a felhasználók, akkor imádni fogják őket. 

 • A héten 18 kölyke született egy Sassy nevű dobermannak Ausztráliában, írja az MTI. A kiskutyák világra segítésén tíz ember (három állatorvos, két állatorvos-hallgató, két nővér, két rezidens és egy asszisztens) másfél órán át dolgozott a West Coast Állatorvosi Klinikán.

  1 106759
  Fotó: West Coast Veterinary Clinic

  Az állatorvosok egyike később elmondta, hogy nagyjából tizenkettő után abbahagyta a kölykök számolását. Mivel a hagyományos császármetszés ennyi kölyöknél nem működött volna, ezért egy helyett négy bemetszést végeztek az anyaállaton, aki jól viselte a beavatkozást.

  Néhány kölyök állítólag nem lélegzett, de miután ellátták őket oxigénnel, helyreállt az állapotuk. A picik és a mama is jól vannak.

 • De azért elég jól néz ki, hogy hogyan is csinálták 1-2 jelenet trükkjét, illetve tök kemény belegondolni, hogy mennyi meló lehetett az, hogy csak egy képkocka tökéletesen nézzen ki.

  Vagy csak el kell olvasni az interjúnkat a filmen dolgozó magyar szakemberrel, hogy legyen sejtésünk róla.

 • "A Duna-parti Főkukac és a Szabadság téri Breki-szobor után a Kiscsibész téri Vízicsúzdás is kesztyűt, sapkát és kabátot kapott" - írta Kiss Eszter, aki az Urbanistára is szokott posztolni, s egy képet is mellékelt hozzá, íme: