Cecília
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rene Lopez egy amerikai élelmiszercég fuvarosaként dolgozik. A minap épp a massachusettsi Barnstable utcáin vezetett az útja, amikor észrevette, hogy egy idős nő szeretne átkelni a túloldali járdára. Erre gondolkodás nélkül megállt a (lámpa és zebra nélküli) kereszteződés előtt, kipattant az autójából, és átsegítette a nőt az úton.

  A férfit se az nem zavarta, hogy épp a munkaidejét tölti, se az, hogy a teherautója mögött elég szép sor kezdett feltorlódni, ahogy ez egy épp arra autózó nő Facebookra feltöltött videóján is látszik:

  Lopez végül több fronton is jól jött ki a történetből, mert nemcsak az idős nő volt neki hálás, a videó nyomán az interneten is hőssé válhatott 15 percre, és még a munkáltatója is büszkén osztotta tovább a videót.

 • Összeszedtük a black friday hetének kezdetével, hogy a kereskedők milyen trükkökkel próbálják megtéveszteni a vásárlókat. De hogy ne csak a negatívumokról ejtsünk szót, emlékezzünk meg erről az alkalmi vételről, amit Erika nevű olvasónk fogott ki:

  Forrás: Olvasó
  Forrás: Olvasó

  Feltehetően arról van szó, hogy lemaradt pár nulla, ugyanis a termék ára 70-80 ezer forint körül van a neten jelenleg. Azonban a szabályok szerint nem lehet utólag sztornózni, ha a rendelés megtörtént, akkor ha 740, akkor 740. Ezúton is gratulálunk Erikának a szerencsés fogáshoz!

 • Kéthetente egyszer vásárol szelvényt és teszi meg tétjeit a lottón az Egyesült Államokban egy 76 éves marylandi nő, aki 26 év különbséggel kétszer is jelentős összeget, 15 millió forintnak megfelelő dollárnyi pénzt nyert. Az asszony a Bonus Match 5 játékon játszik, és az ikszelésnél mindig születésnapokat és fontosabb dátumokat szokott megjelölni. A  nyertes szelvényét, amivel 50 015 dollárt nyert, november 9-én vette meg. 

  Nem tudtam elhinni, tizenötször ellenőriztem a számokat, mire tényleg elhittem

  – idézte a nőt az UPI.com.

  Az idős asszony saját bevallása szerint 1993-ban elvitte a Bonus Match 5 főnyereményét is, az akkori 50 ezer dollár ma 89 ezer dollár körüli összegnek, azaz 27 millió forintnak felel meg.

  A győztes a pénz legnagyobb részét a számláira fogja költeni, de azt sem tartja lehetetlennek, hogy esetleg elutazzon Párizsba. 

 • Az internet népe felhördült az Elon Musk által csütörtökön bemutatott elektromos pickup láttán, amelybe könnyű belelátni a beton támfalak és a műmárvány konyhapultok festői szépségét, attól függően, hogy honnan nézünk rá.

  Vagy valami mást, bőven van miből válogatni.

  Biztosan egy 90-es évekbeli videojáték inspirálta...

  ...csak még várni kell, amíg renderel.

   Kifogyhatatlan forrás a gaming:

  Egy korábbi "prototípus" a Redditről:

  cyberduck

  Egy altípus gyerekeknek:

   Egy biztos: a Cybertruck egyszerű, mint az ék.

  via Mashable