Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy 

  Bento, a zongorázó macska

  elhunyt.

  6YFVzC.gif

  Bentóról először azt állította gazdája, hogy rokona a másik híres zongorázó macskának, Fetsónak. Erről később aztán kiderült, hogy nem igaz, Bentót egy menhelyen fogadta örökbe 2010-ben, ennek ellenére tehetsége talán elődjét is túlhaladta.

  Szerkesztőségünk egy emberként gyászol.

  Legyen neki könnyű föld!

 • Alig több mint két hét telt el azóta, hogy több tízezer magyar internetező vetemedett arra, hogy megossza a Tesla Hungary nevű oldal posztját, amiben állítólag egy Tesla Model S-t sorsoltak ki, de hát valójában nem volt semmiféle sorsolás, mert nincs Tesla Hungary sem.

  Az arról írt posztunkat elég sokan megosztották (remélhetőleg nem Elon Musk megnyerésének reményében) de látszólag éppen azokhoz nem jutott el az üzenet, akikhez kellett volna, ugyanis két napja ismét egy elsőre is agyzsibbasztóan kamunak tűnő oldal képét osztogatják boldogan az emberek, hogy egy BMW-t nyerjenek.

  Ezzel kapcsolatban tényleg csak néhány dolog bűzlik, például hogy

  • az AutoPark - Budapest nevű oldal öt napja létezik
  • az AutoPark egy kanadai cég (ami egyébként rögtön az oldal borítóképéről kiderül)
  • ehhez képest mégis amerikaiként hivatkoznak rá
  • az oldal a sorsoláson kívül csak pár semmitmondó BMW-s képet osztott meg
  • a sorsolásnál szereplő kép ebből a két éves hirdetésből lett kilopva
  • az autót állítólag "új típusra cserélés miatt" sorsolják ki (ami egy használtautó kereskedésnél viszonylag nehezen értelmezhető)
  • az oldalon megadott szám kamu, amit többen, több helyen jelentettek már

  Ehhez képest már több mint 19 ezer megosztásnál és majdnem négyezer hozzászólásnál jár a poszt, emellett pedig az oldalon is van már közel kilencezer lájk. Ahogy a legutóbbi alkalommal, most is azt tanácsoljuk, hogy anyázás helyett inkább csak jelentse az oldalt, a BMW-t osztogató ismerőseinek pedig kedvesen magyarázza el, hogy őket bizony átverték.

  b5fea86534

  Nincs más dolga tehát, mint itt rábökni a "Report" gombra, aztán az "It's a scam", aztán a "This page is fake", végül a "Mark this Page as a scam" opciót kell választani, és ha mindez megvolt, akkor hátradőlni, hogy ma is tett valami jót a világért!

 • Biran Ellison michigani szenátorjelölt szerint komoly probléma Amerikában, hogy a hajléktalanok gyakran válnak erőszakos bűncselekmények áldozatává. A politikus azt szeretné, hogy a hajléktalanok legyenek biztonságban. És mivel egy republikánus, libertárius képviselőjelöltről van szó, itt jön a csavar: azt javasolta, hogy a hajléktalanokat fegyverezzék fel

  shotgunnal,

  hogy meg tudják védeni magukat.

  A politikus alaposan átgondolta a dolgot, mert külön jelezte, hogy ő pisztolyt adna a hajléktalanoknak, ha rajta múlni, de a kisebb fegyvereket regisztrálni kell, a regisztrációhoz pedig általában kell lakcím is. Ezért a hajléktalanoknak maradnak a hosszúcsövű fegyverek, mint a shotgun. (Guardian)

 • 89 éves, nyugdíjas lakos munkát keres Paignton környékén. Több, mint húsz munkaóra. Takarítok, kertészkedem, barkácsolok, bármit megcsinálok. Vannak referenciáim. Öreg katona vagyok, a légierőnél szolgáltam. Mentsenek meg, mert meghalok az unalomtól.

  Két éve ezzel a szöveggel adott fel álláshirdetést a brit Joe Bartley, akinek nem is kellett sokáig várnia, egy kávézóba szinte azonnal felvették dolgozni. De azóta eltelt két év, és a mostmár 91 éves férfi úgy döntött, elég volt a munkából, inkább visszamegy megint nyugdíjba.

  A BBC számolt be az újranyugdíjas Joe-ról, aki azzal indokolta a döntést, hogy már elkezdte érezni az éveket, ezért ráfér a pihenés. Persze néha-néha még egy pipázásra, sörre, kávéra be szokott ugrani a kávézóba, de már csak a pult másik oldalán.