Tünde
11 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kanadai Torontóban is egyre többen merészkednek ki a városi parkokba, de a lazításokkal együtt is próbálják elérni a hatóságok, hogy ne legyenek egymás hegyén hátán az emberek. A Trinity Bellwood Parkban, ahol a múlt hétvégén tízezren jelentek meg, ezt a gyepre rajzolt/meszelt körökkel próbálják tartatni a távolságot. 

  Az ajánlások szerint egy körben egyszerre három ember tartózkodhat, ha ülnek, fekvőhelyzetben pedig két főnek kényelmes. Hasonló megoldással éltek egyébként már néhány héttel ezelőtt New York egyik parkjában is:

  Kapcsolódó

  A fűbe rajzolt karikákkal tartják távol egymástól az embereket egy New York-i parkban

  Túl szép az idő, mindenki kirajzott a szabadba, de tartani kell a távolságot. Brooklynban futurisztikus megoldást választottak.

 • Ahogyan enyhítettek Angliában a korlátozásokon, II. Erzsébetről is megjelent egy fotó, amin a királynő a 14 éves lován lovagol Windsorban. Itt töltik ugyanis az önkéntes karanténjukat férjével, a 98 éves Fülöppel. A képhez nem fűztek túl sok kommentárt, mindenesetre első ránézésre úgy tűnik, hogy egy 45 ezer négyzetméteres kastélyt is meg lehet unni, legalábbis elég boldognak tűnik a képen II. Erzsébet, hogy nem kell már a négy fal között ülnie. 

 • A Black Sabbath Planet Caravan című számára ébredt vasárnap reggel (magyar idő szerint 9.45-kor) a NASA két űrhajósa. 

   A SpaceX szombaton indult útjára és egyben történelmet is írt vele a NASA: újra amerikai űrhajósokat küldtek az űrbe, mégpedig amerikai űrhajóval, amerikai földről. A hajó fedélzetén Robert Behnken és Douglas Hurley veterán űrhajósok utaznak. Ha a projekt sikerrel jár, Amerika újra visszatérhet az emberes űrlepüléshez. 

  (24.hu)

  Screen Shot 2020-05-31 at 14.46.17.png