Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Biran Ellison michigani szenátorjelölt jelölt szerint komoly probléma Amerikában, hogy a hajléktalanok gyakran válnak erőszakos bűncselekmények áldozatává. A politikus azt szeretné, hogy a hajléktalanok biztonságban legyenek. Mivel egy republikánus, libertárius képviselőjelöltről van szó ezért azt javasolta, hogy a hajléktalanokat fegyverezzék fel

  shotgunnal,

  hogy meg tudják védeni magukat.

  A politikus alaposan átgondolta a dolgot, mert jelezte, ő inkább pisztolyt adna a hajléktalanoknak, de a kisebb fegyvereket regisztrálni kell, a regisztációhoz pedig kell lakcím is. Ezért maradnak a hosszúcsövű fegyverek, mint a shotgun. (Guardian)

 • 89 éves, nyugdíjas lakos munkát keres Paignton környékén. Több, mint húsz munkaóra. Takarítok, kertészkedem, barkácsolok, bármit megcsinálok. Vannak referenciáim. Öreg katona vagyok, a légierőnél szolgáltam. Mentsenek meg, mert meghalok az unalomtól.

  Ezzel adott fel álláshirdetést két éve Joe Bartley, akinek nem is kellett sokáig várnia, egy kávézóba azonnal felvették dolgozni. Azonban két év után úgy döntött, elég volt a munkából, visszamegy nyugdíjba.

  A BBC számolt be az újranyugdíjas Joe-ról, aki már elkezdte érezni az éveket, ezért ráfér a pihenés. Azért még egy pipázásra, sörre, kávéra be szokott ugrani a kávézóba, de már csak a pult másik oldalán.

 • 29243606 1956816231018513 4354331586641002496 o
  Fotó: Cupákos / Facebook

  Claire Danes Budapesten forgatja a Homeland című sorozat egyes epizódjait, amiről nemrég mi is megemlékeztünk, amikor a Golden Globe-díjas színésznő végigfotózta Budapest legturistásabb helyeit. Most pedig azt is megtudhatták a magyar rajongók, hogy Danes családjával együtt sok turistához hasonlóan ki akarta próbálni az igazi magyaros ízeket, de sok más turistával ellentétben volt annyi esze, hogy ezt nem egy turistakopasztó lehúzós helyen tette meg egy íztelen, ötszörös árú goulash-sal, hanem elment a bulinegyedben található Cupákosba (amit mi is dicsértünk, amikor kipróbáltuk).

  A Facebooknak hála még azt is megtudhatja az utókor, hogy mit evett a sztár Pesten: "A sztár és családja Fehérbab krémlevest; Sült kolbászt kenyérrel, házi mustárral, savanyúsággal; Kacsakolbászt zöldborsófőzelékkel; Borjú paprikást nokedlivel választottak. A desszertnek pedig már nem maradt hely, annyira jól laktak" - írták az étterem oldalán.

  (Köszönjük a találatot olvasónknak, Eszternek!)

 • A Nintendo új, Mario-karakterekkel készült teniszes játéka, a Mario Tennis Aces nemsokára megjelenik, ki is jöttek hozzá a promóciós anyagok. Az egyik ilyen képen Luigi, Mario öccse látható egy kis puklival a nadrágjában. Az egyik Twitter-felhasználó ezután kimatekozta, hogy vajon mekkora lehet Luigi farka: körülbelül 3,7 inch, azaz 9,4 centiméter.

  Ezután a Kotaku újságírója elvégezte az ilyenkor kötelezően elvégzendő, szakújságírói feladatot, Luigi farka alapján megbecsülte, hogy a Mario Tennis Aces többi promóképén szereplő karakterek mekkorák lehetnek: Peach hercegnő 99 centiméter magas, Toad 74 centi és Bowser, a tűzgolyót okádó szegecses hátú dinóteknős is csak 120 centis (bár itt problémát okoz, hogy Bowser mindig görnyed, ezért pontatlanabb a becslés).

  Ja, és a legfontosabb, az is kiderült, hogy Mario bajsza 30 centiméteres.

  Screenshot 1.png