Géza
-12 °C
-4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Santino és Giovanni Pownall ritka genetikai rendellenességgel születtek Philadelphiában, és az orvostudomány jelen állása szerint csak őssejt-terápia (ejtsd: csontvelő-átültetés) mentheti meg az életüket. A csontvelő trükkös jószág, nem olyan, mint a véradás, hogy pár fajta létezik belőle, és úgyis van raktáron megfelelő - sőt, mint kiderült, a családon belül, ahol sokkal valószínűbb az kompatibilitás, csak a bátyjuknak, Michaelnek a megfelelő típusú a csontveleje.

  Michael most 4 éves.

  Ennek ellenére szuperbátor módon azonnal azt mondta, hogy nem baj, ha megszúrják azzal a bazi nagy tűvel, donor lesz belőle, ha azzal megmentheti a testvéreit. Ha minden jól megy, a műtét március közepén esedékes. Utána meg rögtön a számla kifizetése, amihez a család egy Gofundme-oldalt lőtt fel, mert hiába a kissrác bátorsága, azzal nem lehet kifizetni. Az 50 ezer dolláros összegnek egyelőre a fele jött össze.

  (via)

 • A Super Bowl alatt, és környékén az amerikaiak nem nagyon néznek mást a tévében, ami nyilván az összes csatornának aránylag rosszul esik. Erre találta ki pár éve az Animal Planet, hogy megrendezik a saját Super Bowljukat, a Puppy Bowlt, ami annyit tesz, hogy egy csomó kölyökkutyát bezavarnak egy focipályának berendezett szobába, aztán hadd áradjon a cukiság. A népek imádják.

  Na ezt a trükköt nyúlta most le és ültette át a sport világából az esportba a Blizzard az Overwatch Puppy Rumble-lel a kínai újév ürügyén: a díszletek egy Overwatch-pályára emlékeztetnek, a kutyakölykökre aggatott szerkó a játék karaktereire, és nem is folytatom, itt a teljes - másfél órás! - stream:

 • Erre nincsenek szavak, de tényleg. Soros-terv = riadalom, rettenet, borzalom. Nézzék, nézzék, ha nem hiszik:

 • Michael B. Jordan (Creed, Fekete Párduc) trükkös kérdésekre válaszol, miközben egyre csípősebb szósszal felütött csirkeszárnyat burkol. Mennyire király lenne már ugyanez egy Kormányinfón, nem? 

  Ez egyébként egy sorozat, ha bejön, itt vannak még hasonló interjúk.