Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A miniszterelnök Brüsszelből jelentkezett be egy videóüzenetben, elmondja az elmondandót, köszöni a magyaroknak a nemzeti konzultációs megerősítést, visszaverni a rohamokat, áldott karácsonyt, hajrá magyarok, ilyesmik.

  orban
  Fotó: newsroom

  Viszont ahogy néztem, én nem tudtam levenni a szemem a hajtókáján figyelő kitűzőről. Mi lehet vajon ez? Fidesz-narancs? Soros feje? Magyarország? Aztán szerkesztőségileg megfejtettük a rejtélyt, maradjanak velünk, pár poszt múlva lerántjuk a leplet, addig is szavazzanak.

  • 139
   EU-párti kitűző
  • 61
   Soros
  • 60
   Belpolitikai üzenet, hajrá Fidesz, nemzeti konzultáció, ilyesmi
  • 19
   Valami trollkodás, vesszen az EU, vagy hasonló
 • A mai napon megjelent Eminem új lemeze a a Revival (RƎVIVAL). Korábban már írtunk arról, hogy milyen különös marketinggel kezdte el felvezetni a rapper az albumot, illetve arról is beszámoltunk már, hogy milyen sztárokkal készített közös számot.

  Eminem legutóbb 2013-ban adott ki lemezt, az elég nagy siker volt, ugyais a Marshall Mathers két Grammy-díjat nyert, illetve több, mint 2 millió példány fogyott belőle. 

 • December 10-én látták ezt a porördöghöz hasonlatos jelenséget a Tátra Nemzeti parkban, Lengyelországban. A ritka látványhoz erős örvénylő szél és porhó szükségeltetett.

 • McVegan néven dobott piacra egy húsmentes hamburgert a McDonald's néhány héttel ezelőtt és mikor az ember azt gondolná, hogy egy ilyen ötlet halálra van ítélve, akkor a valóság pont az ellenkezőjét bizonyítja be. 

  Hosszas tesztelés után dobták piacra Svédországban és Finnországban a szendvicset, hogy a megfelelő szójaízt kapják a vásárlók és úgy tűnik, hogy sikerült telibe találni, ugyanis december 28-tól már nem szezonális különlegesség lesz a McVegan, hanem felkerül az alapmenübe, a Big Mac és a McRoyal mellé.

  A siker egyik oka állítólag az, hogy a húsmentes burger olcsóbbra sikerült, mint a rivális gyorsétteremlánc vegaburgere. Arról nincs szó, hogy a svéd és a finn piac után máshol is kipróbálja majd a cég az újítást.