Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Filmbe illő szabadulással próbálkozott Susie Norby, az Oregon állambéli Clackamas megye bírója, csak azt nem tudom eldönteni, hogy akciófilmbe, vagy vígjátékba illőt. A bírónő ugyanis

  bezárta magát egy tárgyalóterembe és csak 3000 dollár károkozással tudta onnan kimenteni magát. 

  A szerencsétlen bírónő a kulcsát és a telefonját is az irodájában hagyta, amikor a megyei bíróság egyik tárgyalótermébe zárta magát. Mindez ráadásul egy vasárnap délután történt, amikor Norby tudtával senki más nem volt az épületben. Így abbéli elkeseredésében, hogy egy napig nem menti ki senki, fogta az egyik padot, és azt amolyan faltörő kosként használva próbált szabadulni a fogságból.

   Ez persze nem sikerült, végül az egyik őr, gondolom a zajt hallva, kiengedte a bírót. Sikerült viszont szétverni a tárgyaló ajtajának márvány keretét, amelyet 3000 dollárba, vagyis több mint 750 ezer forintba kerül. Norby azt mondta, nagyon sajnálja, hogy ekkora kárt okozott, és felajánlotta, hogy saját zsebből kifizeti a kárt, de a bíróság köszönettel visszautasította az ajánlatot. 

 • Aki a Munkácsi járásban kirándul, szemet gyönyörködtető látványban lehet része: virágba borult az erdő alja, szirmot bontott a kárpáti sáfrány.

 • Új Guinness-világrekordot állított fel egy berlini étterem: pizzájára 111-féle különböző ízű sajtból sütött egy-egy szeletet.

  A Guinness képviseletében Lena Kuhlmann elmondta, hogy a Berlin-Charlottenburg-i étterem pizzáján mind a 111 szeletnek más volt az íze, valamint a világrekordhoz szükséges minden feltétel teljesült.

  "A lepény széle és alja is ropogósnak nézett ki, sehol sem volt elégve" - tette hozzá. Sajtszakértő ellenőrizte a sajtok sokféleségét. Így nézett ki a rekorder pizza:

  A rekordpizzán a klasszikus mozzarellán, ementálin és edamin kívül egzotikusabb típusok, köztük rokfort, gorgonzola és pecorino is szerepeltek. A rekordkísérlet nézői azonnal meg is kóstolhatták a csúcstartó pizzát.    

 • Néhány nappal ezelőtt klipet forgatott 12 pontjához a Rehab Critical Mass. A szervezet célja, hogy felhívja a közvélemény és a döntéshozók figyelmét a fogyatékosság ügyére. Klipjükkel ezt szeretnék még szélesebb közönséghez eljuttatni.

  Céljaikat 12 pontban foglalták össze, amit itt lehet elolvasni, a posztban pedig a klip előzetese látható, amiben Mucsi Zoltán is szerepel.