Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A különféle filmek 8 bites, azaz réges-régi videójátékokra emlékeztető látványvilágú feldolgozása eleve azért olyan őrülten sikeres, mert a nosztalgiát mindenki imádja. De most ráadásul a Sebhelyesarcú 8 bites változatát készítette el a Cinefix csapata, szóval a nosztalgia olyan méreteket ölt, hogy kiég a monitor. Íme:

 • Amerikában, Georgia államban pont ez történt; az elkövető, a 28 éves Sergio Palomares-Guzman (vélhetőleg csak névrokona a hírhedt mexikói drogbárónak, Joaquín "El Chapo" Guzmannak) levideózta, ahogy két ismeretlen társával együtt lefognak egy kecskét, és egy műanyag kanállal kokaint lapátolnak az orrlyukaiba. Aztán megitatták még whiskey-vel is szerencsétlen jószágot. Miután a videót megosztották a neten, a rendőrség hamar lecsapott rá, és most állatkínzás vádjával kerül bíróság elé. Georgiában az ilyesmivel nem viccelnek, a maximális kiszabható bírság 5 év börtön is lehet. (A két tettestárs egyelőre úgy néz ki, megússza, mert nem sikerül azonosítani őket.)

  A kecskét megvizsgálta egy állatorvos, és úgy tűnik, nem esett komolyabb bántódása.

  A videó azóta is terjeng a YouTube-on, de ha nem nagy baj, én most nem ágyazom be ide.

  (via Fox News)

 • orb

  Mestermunka! (A táncos-macskás coub most készült, de a szuper remix már 2017 márciusában megvolt, az eredetit itt hallgathatja meg.)

 • Egy fiatal újságírónő készített interjút Silvio Berlusconival, Olaszország exelnökével, valószínűleg arról, hogyan is tervezi nagy politikai visszatérését, miközben épp bűnügyi eljárás van folyamatban ellene. Márpedig ha egy fiatal nő az adott szituációból adódóan véletlenül egy szintre kerül a hierarchiában egy hatalommániás férfival, akkor egy igazi hímsoviniszta, macsó bunkónak muszáj valahogyan elérnie, hogy úgy érezhesse, helyreállt a szerinte egyedül elfogadható világrend, és a nők újra elfoglalhatják a helyüket ott, ahová valók: a férfiak alatt.

  Innen nézve nemhogy nem meglepő, hanem tökéletesen törvényszerű, hogy Berlusconi az interjú végén közölte a nővel: 

  Ne így rázzon kezet. Ez túl erős. Így a férfiak azt fogják gondolni, ez meg fog engem verni, és senki nem akarja majd feleségül venni magát. Vagy már házas? Na ugye. Legyen óvatos."

  A nő még meg is próbál kiállni magáért: "Azt hittem, az erős kézfogás jó dolog." De persze nyilván a férfié kell, hogy legyen az utolsó szó: "A legkevésbé sem. Hát ki fogja így feleségül venni magát?"

  (via BBC