Bernadett
-2 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Musk volt háza a Los Angeles-i Brentwoodban
  Musk volt háza a Los Angeles-i Brentwoodban
  Fotó: Hiltonhighland / instagram

  Musk a Los Angeleshez tartozó Brentwoodben lévő ingatlant még 2014-ben vette 3,69 millió dollárért, és az exfeleségével, a modell Talulah Riley-vel lakott ott. Válásukkal egy időben, 2016-ban átruházta Riley-ra a tulajdonjogot. Most 4,5 millióért hirdették meg.

  A XX. század közepén épült házban négy hálószoba van, négy fürdőszoba, egy minden igényt kielégítő konyha, és persze csúcskategóriás riasztórendszer. Elhelyezkedésének és a padlótól a födémig érő ablakainak köszönhetően egyszerre gyönyörködhetünk a házból az óceánra, Los Angelesre és a közeli helyekre néző kilátásban. 

  Arról nincs információnk, hogy CSOK-ot fel lehet-e venni rá.

  Forrás: Highsnobiety

 • Az El Toro az egyik legismertebb deszkás spot az Egyesült Államokban. Nemrég egy tíz éves fiú tolt le egy laza boardslide-ot a lépcső melletti korláton. 

 • Macska a római Largo di Tore Argentina téren
  Macska a római Largo di Tore Argentina téren
  Fotó: Google Street View

  A római Largo di Torre Argentina téren négy ókori római köztársaság korabeli templom romjai állnak. A tér nevét Argentinusról, a XVI. századi pápai tisztségviselőről kapta (az úriember eredeti neve Johannes Burckardt volt, és Strasbourgból (latin nevén Argentoratum) érkezett.

  Miután 1929-ben megkezdték a lelőhely feltárását, kóbor macskák telepedtek a romok közé. A helyiek elkezdték etetni őket, mígnem az ötvenes években egy közeli raktárban, ahol a régészek a cuccaikat tárolták, menhelyet alakítottak ki a macskák számára.

  A raktár kulcsa állatvédőről állatvédőre szállt, mígnem formálisan is menhelyet alakítottak ki a téren. Az egyesület célja a kóbor macskák beoltása és sterilizálása, hogy így akadályozzák a fertőző betegségek terjedését, és fékezzék a kóbor macskák szaporodását. 

  Ma nagyjából 150 macska él a romok között, és évi 125-öt örökbe is adnak közülük. Noha a menhely már régóta üzemel, azért vált most egy csapásra világhírűvé, mert valaki felfedezte az egyik lakót a térről készített Google Street View képen. Az állat meglehetős kameraérzékenységről tett tanúbizonyságot.

  Forrás: IFL