Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ne csak vegye a ruhákat, hanem adjon is bátran. Például azoknak, akik inkább rászorulnak. Most ezt Budapesten a Belvárosban is megteheti még a hétvégén, a Magyar Vöröskereszt és a Hababa utóbbi Fehér Hajó utcai boltjában gyűjti még az adomány ruhákat, amik végül a Mikulásgyár által fognak célba érni.  

  Ha azon gondolkozott, hogy hova vigye a karácsonyi takarítás közben előkerült felesleges ruhákat, akkor például ide. Kicsit sem fárasztó, csak be kell menni és berakni a gyűjtőládába. 

 • Csütörtökön mutatták be a montreali Gilles Villeneuve versenypálya felújítási terveit – a munkálatokkal a mostani elképzelés szerint 2019-re végeznek, az új paddocképület pedig természetesen világszínvonalú lesz majd.

  A földszinten a garázsok, az irányítóközpont és egyéb irodák lesznek, fölötte folytatódik az irányítótorony, de az első emeleten lesz a sajtószoba és több egyéni lelátóbox, fent pedig a nyitott VIP-lelátó.

  grand-prix-canada-parc-jean-drapeau-3
  Fotó: CNW Group

  A beruházásra tízmilliárd forintnak megfelelő összeget szánnak, a pályának 2029-ig van szerződése a Forma-1-gyel.

  A Hungaroring főépületének látványterve egyébként ilyen a mostani elképzelések szerint.

  hungaroring-paddock
  Fotó: Hungaroring
 • Gary Oldman a Darkest Hour című filmben

  Gary Oldman legújabb filmjében, amit a Legsötétebb óra címmel mutatnak majd be a hazai mozik, Winston Churchill bőrébe bújt. Ahogy az előzetesben is látható, a színész teljesen átváltozott a szerep kedvéért. A Hollywood Reporter most a forgatásról közölt nagyobb cikkben megosztott néhány érdekességet, például azt, hogy Churchill állandó szivarozása teljesen kikészítette a színészt. 

  Churchill kedvenc szivarjából Oldman a forgatáson legalább 400-at füstölt el, a film költségvetéséből tehát 20 ezer dollárt (5,3 millió forint) csak erre az egy dologra költöttek el. Azt is elmondta, hogy nikotinmérgezést is kapott a forgatás ideje alatt.

  A szenvedésnek viszont meg lehet az eredménye, Oldman a férfi főszereplői Oscar-díj legnagyobb esélyese, csak Timothy Chalamet szoríthatja meg, aki a Call Me By Your Name-ben tűnt fel.