Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ikerlányok mi mással köszönetnék az első nagy havazást, mint ikerhóemberekkel – kaptuk a képet egy büszke nagypapától. Azt nem tudjuk, helyileg hol esett ennyi hó, de az biztos, hogy én például sosem tudtam ennyire jó hóembereket építeni.

 • Avagy a Főkert szakemberei a városligeti kutyafuttatóban megtalálták a tökéletes időpontot és időjárást a friss fűmagvetésre. Amúgy a dolog csak első látásra vicces, ha abból indulunk ki, hogy a puha hótakaró alapvetően jót tesz az elvetett magoknak. Ha viszont abból, hogy a szűz hóval borított felületek még a telek mániákusan gyűlölőket is mágnesként vonzzák, hogy jól beletapossanak, nem lennék a fűmagok helyében.

  fűmag
  Fotó: Kovács Zoltán / Index
 • Screenshot from 2018-12-16 12-56-30.png

  Tessék, ez itt a Saturday Night Live tegnap esti műsorának egy szegmense, amiben két dologra lehet odafigyelni: az egyik Cyrus hangja és előadásmódja, a másik meg az a ragasztószalag, ami ennnek az estének a láthatatlan hőse volt, és garantálta, hogy a blézer (zakó? kiskabát? mente? dzseki? kardigán?) alá semmit magára nem húzó énekesnő ne villantson egy tudományosabb összeget érőt szombat este, élőben, az NBC-n.

 • Legalábbis Sydney-ben, ahol egy Facebookon terjedő videó szerint kisebb hurrikán csapott le. A vihar egyébként az ottani nyárban csapott le, a városban még éjszaka is húsz fok fölött van a hőmérséklet.

  Mármint kivéve amikor ilyesmi történik.