Benedek
-5 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • kátyús
  Fotó: Olvasónk

  A Gyulához közeli Újszalontáról (Európai falu, Leader közösség) külde be olvasónk a lenti Facebook-videót:

  Ha tudsz ennél is lyukasabbat, küldd be az ugyelet@mail.index.hu címre!

 • Capture.0

  Természetesen a Makita gyártja, ugyanolyan akksi van benne, mint a cég szerszámaiban, szóval még áram sem kell neki, és az az igazság, hogy annyira bombajól néz ki, hogy én is szeretnék egyet magamnak. Egyelőre csak japán boltokban kapni, ott 11900 jenbe, azaz nagyjából 29 ezer forintba kerül. A gép maga kerül ennyibe, akksit meg töltőt külön kell venni hozzá. (Asahi)

 • Új ösvényen kanyarog a magyarországi Fjällräven Vándortúra: az első négy év után a Bükk helyett most a Bakonyban és a Balaton-felvidéken lesz a menet.

  A Vinyétől Káptalantótiig tartó 112 kilométeres távot 5 nap alatt kell teljesíteni, így átlagosan 22 kilométert tesznek majd meg naponta a résztvevők. Ahogy a korabeli vándortúrázók, úgy a Fjällräven túra résztvevői is minden évben maguk viszik felszereléseiket hátizsákokban, és az éjszakákat sátraikban töltik. A 2018. július 30. és augusztus 4. között esedékes ötnapos nomád élménytúrára március 12-től lehet jelentkezni. További információ itt.

  Az első magyarországi vándortúrán 2014-ben az Index Bakancslista forgatócsoportja is részt vett, az úton készült videót itt nézheti meg:

 • Elég bizarr számsorra bukkantunk, a spanyol futballban valaki összeszámolta, mely futballklubok alkalmazzák a legtöbb irodai dolgozót. Természetesen itt is a Barcelona és a Real Madrid vezet, ami meglepő kicsit, hogy a Barca majdnem 100 emberrel előzi a Realt.

  A sorrend 

  1. Barcelona 477    
  2. Real Madrid 379    
  3. Atletico 371    
  4. Valencia 200    
  5. A spanyol futball-liga 129    
  6. Sevilla 123    
  7. Villarreal 97    
  8. Athletic Bilbao 89    
  9. Malaga 88    
  10. Alcorcón 88