Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Trump döntése nyomán újra (vagy inkább: még jobban) fellángolt palesztin-izraeli indulatok váratlan helyzetekbe tudják sodorni a térségben dolgozó fotósokat. Ilyesmi történt a Reuters fotóriporterével is, aki két évtizede dolgozik Jeruzsálemben, és akire az elmúlt napok ramallahi utcai összecsapása közben fogott fegyvert, közvetlen közelről, egy izraeli beépített ügynök. 

  Mohammed Torokman így mesélte el a történetet:

  "Néhány száz ember volt aznap az utcán. Gumikat égettek, köveket dobáltak az izraeli katonák felé, minden úgy történt, ahogy már sokszor korábban, de aztán váratlan katonai akció indult. Beépített ügynökök álltak az első sorban tüntetők mögött, akik épp úgy néztek ki, mint mindenki a tömegben: kendő vagy palesztin zászló volt a fejükön, maszk az arcukon. Kb. nyolcan lehettek. Hirtelen fegyvert rántottak, majd a levegőbe kezdtek lövöldözni, miközben hanggránátokat dobtak a tömegbe. A detonáció után azonnal pánik tört ki, a megzavarodott tüntetők közül többet a földre rántottak és lefogtak. 

  Tovább fotóztam akkor is, amikor az akció közben elkezdték elvezetni a leszerelt tüntetőket, az egyik ügynök pedig egy pillanatra rám fogta a fegyverét, miközben egy palesztin tüntetőt rángatott ki a tömegből. Azt ordította nekem, hogy tűnjek el onnan, én pedig sietve így is tettem."  

 • Mozikban a Star Wars legújabb része, Az utolsó Jedik, a film stábja pedig folyamatosan adja az interjúkat. Nem marad ki BB-8, Az ébredő Erőben bemutatkozott droid sem, aki Laura Dernnel volt az ABC reggeli műsorának, a Good Morining Americának a vendége. 

  BB-8 pedig a nagy felhajtástól kicsit lámpalázas lett és kollégájának kellett egy kis lelket öntenie belé. Laura Dern viszont nagyszerű biztató szöveget mondott neki.

  Itt lehet megnézni:

  a

 • #háborúvan #gymlife #workhard #thuglife #nolegday #nincsmegállás #vigyázznyár #cleaneat #cardio #fitnessmotivation #coach 

 • Ezen a sajtótájékoztatón átvágta az 1960-ban és a jelenleg érvényben levő szabályzatok mennyiségét jelképező irattömböket átfogó vörös szalagot, miután beszámolt a kabinet szabályzatcsökkentő törekvéseinek eredményeiről a Fehér Házban. 

  1960-ban mennyivel egyszerűbb volt az élet!

  Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy milyen vicces montázst lehetne csinálni a két képből, de aztán gyorsan el is hessegettem.