Ágnes
-1 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az orosz ortodox vízkereszti hagyományoknak megfelelően megmártózott a jeges vízben Jon Huntsman amerikai nagykövet vasárnap, majd kijelentette, hogy

  új és felejthetetlen élményt szerzett.

  Szerinte fontos egymás hagyományainak megismerése, ami hozzájárul az emberek közötti kapcsolatok fejlődéséhez. A mormon vallású diplomata példáját egyébként az amerikai diplomáciai képviselet hét munkatársa követte.

  Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Szeliger tó jeges vizében mártózott meg. Kár, hogy Donald Trump nem akart vele ilyen módon kapcsolatot építeni, pedig biztos szórakoztató lett volna. 

 • A Vecsey utcából nyíló szervizúton, a boltok mellett történt a kellemetlen incidens, amiről olvasónk küldött fotót. (Itt, a Google Térkép szerint)

  A lyukba belógó autóból a sofőr séreltetlenül kiszállt, nyugtatott meg minket a szemtanú, a katasztrófavédelem pedig kiemelte az autót.

  Az úton jó ideje látható mélyedést eddig is kerülgetni kellett - tudtuk meg olvasónktól.

 • Egy Facebook-bejegyzés alapján ő itt Diane, a tehén. És odáig van a hótól:

  Nem állítom, hogy van olyan menő, mint egy panda a hóban, de azért nem rossz.

 • Az egyik legizgalmasabbnak tartott MMA-tehetség, Aaron Pico a hajnali Bellator 192 gáláján ritkán látható testütéssel intézte el ellenfelét, a veterán Shane Kruchtent - a meccs 38. másodpercében. Egy ilyen direkt test-KO még akkor is ritkaságszámba megy, ha Pico szépen szorította az oktagon falához Krutchent, és még szebben készítette elő a gyilkos balhorgot.