Edina
2 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Loki sorozat premierjét is bejelentette a Marvel és a Disney+.

  A sorozat június 11-én debütál a Disney+ streaming szolgáltató oldalán.

  Így most már könyvelhetjük, hogy a Wandavision után egy hét Marvel-kontent nélküli pihi, majd érkezik a Sólyom és A tél katonája, ami után már nem kell sokat várni és nézhetjük is a csínytevés istenének történeteit.

  A magyarországi premierről sajnos még nem lehet tudni információt, de reméljük, már nem kell sokat várnunk, hogy a streaming szolgáltató nálunk is elérhetővé tegye.

 • GettyImages-1192597577
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  Emma Watson ügynöke tájékoztatta a Daily Mailt, hogy a színésznő szünetet tart a filmes karrierjében és inkább párkapcsolatára koncentrál. 

  Watson a Harry Potter sikere óta jóval kevesebb szerepet vállal, mint színész társai Daniel Radcliffe vagy Rupert Grint. De a legutóbbi Kisasszonyok után sejthető volt, hogy nem annyira érdekli már ez az életpálya. Ugyanis kizárólag a premieren volt hajlandó megjelenni, a film népszerűsítéséből teljesen kivonta magát.

   

 • Ha esetleg lemaradt: Paris Hilton férjhez készül menni. Valentin-nap előtt gyűrű is került az ujjára, méghozzá Carter Reum jóvoltából, akivel egy éve járnak együtt. Nem kérdés, hogy az egykori botrányhősnő kedveli a rivaldafényt, ezúttal azonban nem tolta direkt a lesifotósok arcába a gyűrűjét — bár az is lehet, hogy simán csak nem vette észre őket.

  tk3s x17 paris hilton ring 022321 02
  Fotó: X17online.com / Northfoto

  Különösebb erőfeszítésre egyébként nem is volt szükség, hiszen az ékszer anélkül is elég hivalkodó. Carter Reum végtelen szerelme zálogaként egy gigantikus gyémántot szánt leendő feleségének, amit egyébként Jean Dousset ékszerész tervezett, és kétmillió amerikai dollárt ér.

 • A gyorsétteremlánc 2018-ban döntött úgy, hogy száműzi az egyszer használatos műanyagokat, ugyanis csak az Egyesült Királyságban napi 1,8 millió műanyag szívószálat használtak el nap mint nap. És akkor még nem beszéltünk a többi műanyag használati eszközről.

  A LADbible vette észre, hogy az emberek elkezdték árulni még nem használt, becsomagolt műanyag szívószálaikat, amelyek közül egy-egy darabért átszámítva akár több százezer forintot is elkérnek,

  de előfordul, hogy milliós összegeket is elér az ára.

  straw.png
  Fotó: ebay.com

  Az eBay is komolyan veszi az üzletet, ugyanis kész üzleti tervet ajánl a vásárlóknak arra az esetre, ha nem tudják egy összegben kifizetni a szívószálat. Hogy ki az, aki hajlandó ennyit fizetni egy műanyagdarabért, az rejtély.