Friderika
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha menni kell, hát menni kell. Ennek az örök igazságnak a napnál fényesebb bizonyítékát csütörtök reggel láttam az Árpád híd pesti hídfőjénél. Heroikus küzdelem, amit a parkolóőr folytat azzal az autótulajdonossal, aki fittyet hányva a parkolási zónákra lazán otthagyta a parkolóban az autóját egyszer csak megunják, hogy büntetgessenek alapon. Az angyalföldi parkolóőrt azonban nem ilyen fából faragták, és szerintem ő akkor is ki fogja állítani a büntetést, ha az autót már régen betemeti a piros mikuláscsomag.

 • A szlovák Michal Hipp távozott a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, a szombathelyi klub honlapja szerint közös megegyezés alapján. 

  Sajnos a csapat az utóbbi időben nem úgy szerepelt, ahogy reméltük, ezért a tulajdonosokkal közösen úgy döntöttünk, egy edzőváltás segíthet. Szeretnénk, ha a csapat elmozdulna a kiesőhelyről, és biztosan bent maradna az első osztályban

  – idézz Tóth Miklós ügyvezető igazgatót az MTI.

  Hipp tavaly az utolsó előtti, 11. helyen vette át a csapat irányítását, ami végül a nyolcadik helyen végzett a magyar bajnokságban. Idén azonban egy győzelem mellett két döntetlen és öt vereség a Haladás mérlege, jelenleg a tabella utolsó helyén tanyázik a csapat.

 • Tegnap már lelepleztük a Tiszát, hogy a Körös szőkébb nála Csongrádnál, de most Szegednél is kiderült, hogy nem tudhatjuk, milyen volt szőkesége, ugyanis a Maros is szőkébbnek bizonyult – derült ki olvasónk, Áron fotójából.

  Szegednél a Tiszába ömlik a szőke Maros.
  Szegednél a Tiszába ömlik a szőke Maros.

  Hogy a Tisza nem elég szőke, azt másik olvasónk, Dezső is észrevette: 

  „Általában tényleg a Tisza sokkal szőkébb, a Körös inkább zöldeskék szokott lenni. Ha megnézed például a Google térképen, ott is látszik.” És tényleg. Ám Dezső így folytatja:

  „Mostanában viszont érdekes módon mintha picit tényleg kevésbé lett volna szőke a Tisza a Körös-toroknál, augusztusban nekem is feltűnt. Lehet hogy valami tartós változás kezdődik a lebegő anyag tartalomban?”

  Tudja a válasz a Tisza szőkeségének változására? Írjon nekünk!
  Küldje el nekünk!
 • A Coca-Cola erősen fontolgatja, hogy kannabiszolajjal felturbózott üdítőkel dob piacra, emiatt már fel is vette a kapcsolatot egy kanadai gyártóval a közelmúltban.

  A cég szóvivője azt nyilatkozta az ügyben a Bloombergnek, hogy egy ideje figyelemmel követik, hogy a nem pszichoaktív szerként nyilvántartott CBD-t miként lehetne hozzávalóként felhasználni az üdítőkben, mivel ez egy olyan terület, amiben van bőven potenciál. 

  Az INC.com ráadásul úgy tudja, hogy nem is kell már olyan sokat várni, hogy a cég kijöjjön ezekkel az italokkal, állítólag már megegyezés közeli állapotban vannak az érintett kanadai céggel, ráadásul a CBD-s italok piacának egyre több a szereplője és egyre népszerűbbek az ilyen italok az Egyesült Államokban.