Kolos, Georgina
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hogy miért csinált ilyet, ráadásul úgy, hogy egy gyerek is vele volt, sajnos nem derül ki a videóból, de ilyen felvételeket eddig csak terrortámadásokkor láttunk.

 • Ez itt a legjobb betétdal Oscar-díjára legesélyesebb Shallow című nótát előadó és társ- dalszerzőként jegyző Lady Gaga háta, rajta egy friss varrással, amit a filmben is előadott La Vie En Rose című Édith Piaf-sanzon ihletett. Érdekesség még, hogy Bradley Cooper, a film rendezője és férfi főszereplője akkor szeretett bele Lady Gaga hangjába és karakterébe,m amikor egy jótékonysági gálán pont ezt a nótát adta elő.

 • Pár órája mutattuk meg, hogy a Bátor Tábor angyalföldi irodája előtt egy Tabor1 rendszámú A7-es Audi parkol, és értetlenkedtünk, hogy ezt így hogy. A súlyos beteg gyerekeknek élményeket szerző Bátor Tábornál jobb és hitelesebb magyar civil szervezet nem sok van, ezért roppant furcsa volt, hogy ilyen módon összefüggésbe kerülhettek egy prémiumkategóriás kocsival.

  Először a Bátor Tábor közölte, hogy nincs közük a kocsihoz, majd az autó tulajdonosa jelentkezett. Innentől idézzük a levelét:

  Kérlek, hogy a cikket vegyétek le/módosítsátok stb. (nem tudom, mi a szokás ilyenkor). Az én autóm van rajta, amivel a Reklámeszköz.hu cég bejárata előtt parkoltam tegnap (egy popup fal előlapért mentem oda), ami mellett az az irodaház van, amiben a Bátor Tábor is irodát bérel.

  Nem gondoltam volna, hogy a parkolásnál ennyire körültekintőnek kell lennem :)

  Csatolom az autó forgalmiját igazolásképpen.

  Elnézést kérek a Bátor Tábortól is, nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen problémát okozok. Megígérem, hogy idén nekik fogom majd felajánlani az SZJA-m 1%-át:) Költsék el a beteg gyerekekre, ahogyan eddig is tették, én legalábbis csak jót hallottam korábban róluk.

  Köszönettel

  Tábor István

  A Bátor Tábortól, Tábor úrtól és az olvasóktól is elnézést kérünk a történtekért: vannak ilyen véletlenek.

 • Megszólalt az a férfi, aki nemrég végzett egy pumával, miután az állat futás közben rátámadt. Travis Kauffman elmondta, hogy az állatot előbb egy bottal böködve, majd kővel ütögetve próbálta elkergetni, de ez nem jött be, és végül úgy menekült meg, hogy fölé tudott kerekedni, a nyakára tette a lábát, és megfojtotta. 

  „A félelem kihozta belőlem a harcösztönt” – idézi Kauffmant a Sky. Miután végzett az állattal, visszafutott az ösvényen, és találkozott néhány futóval, akik végül kórházba szállították. 

  Az arcán, a nyakán, a csuklóján, a karján és a lábán sérült meg az összecsapásban, és ő is úgy véli, óriási szerencséje van, hogy életben maradt.