Ármin, Pálma
9 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy (62).gif
  Fotó: giphy.com

  Vannak esetek, amikor az ember különleges tárgyakat birtokol. Ilyen lehet egy jó kis vécélehúzó kar.

  Ezt szúrta ki a Kiscelli Múzeum, és jól kölcsön is kérte, készül ugyanis egy látványos csatornázástörténeti kiállításra.

  A szóban forgó tárgyról tulajdonosa azt mondja:

  Gyönyörű darab, kb. 40 cm, egy kisebb lovas szobor kijönne az anyagából. A kilencvenes évek derekán egy filmes barátommal a Ferenciek terén az egykori Királyi Bérpalotában pincéket ürítettünk ki a gondnoknak, és ez alkalommal mentettük meg ezt a tárgyat. Egyébként a pincék siralmasak voltak, penész, beázás és barbár állapotok uralkodtak.

  Egy szó, mint száz, jó, hogy a tárgy megmenekült. A múzeum egyébként június 1-jén nyitja meg kapuit a vendégek előtt, bízunk benne, hogy a kiállításról is hírt adhatunk.

  IMG 6844
 • A szinglisedett Kim Kardashian bő kézzel osztja a bikinis tartalmakat, mióta Kanye West kikerült a képből. A celebritás nemrég a tengerpartról jelentkezett be, a fotóval azonban valami nem stimmel. A felemelt lábfejéről ugyanis váratlanul eltűnt az egyik ujja.

  Megeshet, hogy Kim lábujja csupán a póz miatt maradt takarásban, de nem kérdés, hogy időnként nála is megszalad kicsit a photoshop. Legutóbb a húga, Khloé járt pórul emiatt, csak róla éppen egy olyan fotó került elő véletlenül, ami egyáltalán nem látott retust.

  A félrecsúszott utómunka tehát előfordul, és bizony az is, hogy ez csak utólag tűnik fel, és már kínosabb lenne törölni, mint fent hagyni a fotót. Hasonló helyzetbe került néhány éve Rihanna is, amikor a barbadosi fesztiválon tett látogatását igyekezett a lehető legdögösebb módon tálalni, csak azt nem vette észre, hogy az egyik hüvelyujján megduplázódott a köröm.

 • GettyImages-1305296116
  Fotó: Deepixel / Getty Images Hungary

  A színésznővé avanzsált énekesnő másfél hónap után, most vasárnap hagyta el Rómát, ahol a Gucci filmet forgatta Adam Driver és Jared Leto oldalán. A film megjelenésére még várni kell, de már most sok ellenérzést váltott ki az alkotás, Patrizia Reggiani és a Gucci család tagjai is nemtetszésüket fejezték ki a karaktereiket megformáló színészek miatt. 

  Lady Gaga rajongóit ez sem tántorítja el, órákig türelmesen várakoztak a szállodánál, amit egy kedves gesztussal köszönt meg nekik. Sárga és fehér színű tulipánokat dobált rajongóinak, hogy ezzel köszönje meg szeretetüket és támogatásukat.

  (Forrás: Just Jared)

 • Dér Heniék nagyon várják már, hogy a kisfiuk megérkezzen. Legfrissebb posztjából kiderült, hogy a baba már késik, ezért sorra vettek minden praktikát, aminek hatására a kicsi úgy dönthet, lassan ideje megszületnie. Ma éppen a várba sétáltak fel, de ez a módszer sem hozta meg a kívánt hatást.

  Egy boldog pillanat: felértünk a várba! Már annyi tippet kaptunk milyen természetes módszerek vannak a szülés beindítására, mi nem győzzük sorra venni őket.. Nem siettetni szeretnénk a kisfiunkat (már késik), csak szeretnénk elkerülni a mesterséges indítást. Ezért ma fellépcsőztünk a várba, hátha. Amennyire kis sunyi, szerintem jót fog ezután is a pocakban pihenni. Most tonikot iszom, és igen, már a többi is megvolt

  – tette hozzá sejtelmesen az énekesnő.