Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Shamil Zhumatov, a Reuters fotósa - és Makszim Sipenkov, az EPA-tól - úgy döntött Bajkonurban, hogy a szokványos fellövést ábrázoló képeken csavarnak egy kicsit, és hátrébb mentek egy pár méterrel. Így az általuk megörökített képeken nem csak a Scott Tingle amerikai, Anton Skaplerov orosz és Kanai Norihige japán űrhajósokkal a fedélzetén a Föld körül keringő Nemzetközi űrállomásra induló Szojuz MS-07 orosz űrhajó látható, hanem a fellövést megörökítő kollégák is. (Azért persze a kötelező kört sem hagyták ki.)

  • A rendőrök kivonultak egy házhoz Bodaszőlőn, miután bejelentést kaptak, hogy egy körözött férfi ott bujkálhat. A 20 éves férfi erre az egyik szekrény mögé próbált elbújni a rendőrök elől, de ezzel nem sokat ért, rövid úton megtalálták, és előállították a kapitányságra. A Debreceni Járásbíróság súlyos testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot ellene. (police.hu)

  • A karácsonyi bevásárlás helyett több százan Mikulásnak öltözve mérték össze az erejüket Velencében. Először a szárazföldön rendezett karácsonyi Mikulás-futáson, majd a csatornán az evezősök között.  Volt, aki csapatban, volt, aki egyedül szállt vízre, a képek tanúsága szerint rénszarvast senki sem vitt magával.

  • „Mi lehet az a "Szaggatós", amit grammban mérnek és elég egy teg a kereslet-kínálat találkozásához?” – kérdezte olvasónk, Gyula, aki Zuglóban lőtte a fotót a gerillamarketing gyanús reklámjáról.