Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ebben a posztban tettük fel nemrég a kérdést, hogy vajon milyen kitűző van Orbánon a brüsszeli bejelentkezésén, amelyen elmondta, hogy a gonosz EU ellen meg kell küzdeni, de szerencsére a nemzeti konzultáció erőt ad ehhez.

  orban
  Fotó: newsroom

  Igyekeztem követni a szavazást, már az elején beállt az az arány, hogy olvasóink (kisebbik) fele szerint ez EU-párti kitűző, a másik fele megoszlott a Soros-Trollkodás-Belpolitikai üzenet között.

  A megfejtés, legalábbis szerkesztőségi villámtanácsunk szerint az Európai Tanács logója, ami a poszt alján látható kék háttérrel. De addig is foglaljuk össze:

  Orbán Viktor egy uniós kitűzővel küzdött az unió ellen.

  Oké.

  Screen Shot 2017-12-15 at 16.50.22.png
 • New York egyik legnagyobb hip hop rádiójában járt Black Thought, a Roots zenekar MC-je, ahol pedig megmutatta, hogyan is kell teljesen szabad stílusban rappelni. A 10 perces előadást nézve egyáltalán nem tűnik, hogy az egész rögtönzés. Úgy jönnek egymás után a rímek és gondolatok, mintha heteket dolgozott volna rajta. 

 • A miniszterelnök Brüsszelből jelentkezett be egy videóüzenetben, elmondja az elmondandót, köszöni a magyaroknak a nemzeti konzultációs megerősítést, visszaverni a rohamokat, áldott karácsonyt, hajrá magyarok, ilyesmik.

  orban
  Fotó: newsroom

  Viszont ahogy néztem, én nem tudtam levenni a szemem a hajtókáján figyelő kitűzőről. Mi lehet vajon ez? Fidesz-narancs? Soros feje? Magyarország? Aztán szerkesztőségileg megfejtettük a rejtélyt, maradjanak velünk, pár poszt múlva lerántjuk a leplet, addig is szavazzanak.

  • 773
   EU-párti kitűző
  • 350
   Soros
  • 347
   Belpolitikai üzenet, hajrá Fidesz, nemzeti konzultáció, ilyesmi
  • 102
   Valami trollkodás, vesszen az EU, vagy hasonló
 • A mai napon megjelent Eminem új lemeze a a Revival (RƎVIVAL). Korábban már írtunk arról, hogy milyen különös marketinggel kezdte el felvezetni a rapper az albumot, illetve arról is beszámoltunk már, hogy milyen sztárokkal készített közös számot.

  Eminem legutóbb 2013-ban adott ki lemezt, az elég nagy siker volt, ugyais a Marshall Mathers két Grammy-díjat nyert, illetve több, mint 2 millió példány fogyott belőle.