Piroska
-2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy olasz szakácsnak túlságosan is friss volt az aznapi fogás, ugyanis a tepsiben lévő, főzéshez előkészített két kilós grouper még lélegzett. 

  A hal állítólag már órák óta küzdött a friss levegőn az életéért, ami annyira megindította a szakácsot, hogy végül nem főzte meg, hanem szabadon engedte. 

  (Via)

 • És most egyszerre csap a homlokához minden kapszulás kávégép tulajdonosa, hogy ez eddig nem jutott eszébe. Ausztrál anyukák csináldmagad facebookos csoportjából indult ez az ötlet, amit felkapott most az internet:

  sdfg

  Konyhai szekrények aljához erősített műanyag profillecekből (ez a magyar fordítása ezeknek?) egyszerű és jól rendezhető kapszulatartót lehet készíteni. OCD-sek előnyben.

  Nem vagyok egy nagy barkácstehetség, de a hétvégén biztosan veszek pár lecet (lécet) és megépítem a sajátomat.

 • A Blizzard hatalmas költségvetésből felépített első, profi Overwatch-ligája múlt héten, január elején indult. A népszerű csapatsportok (foci, kosárlabda, jégkorong)  városi csapatainak mintájára épülő rendszerben jelenleg 12 csapat küzd a dollármilliós kupáért, a meccseket pedig online lehet követni. 

  Az első, Dallas - Szöul meccset 437 ezren nézték élőben, a teljes heti nézettség pedig tízmilliós nagyságrendekben mozog már. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy nem lőtt nagyon mellé a Blizzard, amikor kitalálták, hogy izomból fognak belépni az E-Sport világába ezzel a húzással. 

  Mellékszál: pontLas Vegasban voltam az első meccs napján. Este a hotelszobában Hancu-kollégával bekapcsoltuk a meccset, hogy menjen valami a háttérben, de pár perc múlva azt vettük észre, hogy mindketten a közvetítést bámuljuk (ahelyett, hogy cikket írnánk), pedig kb. fel sem fogjuk, mi történik előttünk a képernyőn. Végig profi visszajátszások, meg magyarázatok voltak a meccs közben, mint a rendes, tisztességes sportoknál, amikhez nem értünk. Felemelő érzés volt!

 • A nagysikerű Honest Trailers sorozat legújabb epizódjában a tavalyi év egyik legnagyobb filmsikere került terítékre, a Stephen King regényéből készült Az.

  A videó elismeri a filmnek, hogy Pennywise tényleg roppant félelmetesre sikerült, viszont a gyerekeket elég egyforma módon igyekszik legyőzni, ráadásul az sem derül ki, hogy most a bohócnak meg kell ennie a gyerekeket vagy elég neki a félelmük. De még így is, soha rosszabb Stephen King adaptációt.