Alajos, Leila
19 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • "A Kiscelli Múzeum alighanem azoknak állította össze ezt a kiállítást, akik amúgy is odáig vannak a társasjátékokért. De olyan jól sikerült, hogy ha elvetődnek oda, azok is bele fognak szeretni a társasjátékozásba, akik eddig voltak olyan pechesek, hogy mindezidáig fertőzésmentesek tudtak maradni" - írtuk korábban a Te jössz?! című kiállításról lelkendező cikkünkben, amellett, hogy leírtuk, mennyi baromi izgalmas dolog fért el a Kiscelli termeiben a társasjátékozás tágan értelmezett témakörében.

    De a kiállítás már rég bezárt - viszont június 15-én újra megnyitott, úgyhogy aki eddig kihagyta, augusztus 20-áig, kedd-vasárnap 10.00 és 18.00 között újra megnézheti a Kiscelliben.

  • Minden Devecserben kezdődött azon a március 31-én, amikor 11 óra körüli időben a rendőrök "ellenőriztek egy kaposvári járművezetőt. A sofőr személygépjárművének hátsó ülésén és csomagtartójában közel száz kilogramm szarvasagancsot találtak".

    Az 57 éves ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, írja a rendőrség. Aztán azt is kiderítették, hogy honnan származnak az agancsok, ezután egy 34 éves noszlopi és egy 56 éves devecseri lakost is meggyanúsítottak, hogy engedély nélkül gyűjtötték össze a helyi erdőterületekről a csontnyúlványokat. Ellenük lopás bűntett, a devecseri férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult. Most pedig az ügyészségre kerültek az iratok.