Auguszta
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Októberben járta be a világot a hír, hogy a brit rendőrség keres egy tálca sörrel meglógó bolti tolvajt, aki pont úgy néz ki, mint Ross a Jóbarátokból. A hivatalos szerv nem így fogalmazott, csak kirakott egy képet az illetőről, a többit már a kommentelők és a lapok tették hozzá, hogy a keresett személy bizony Ross Geller lesz.

  Végül azonosították a férfit, akiről kiderült, hogy a rendőrség azért körözi, mert  a gyanú szerint még szeptemberben ellopott egy pénztárcát, egy mobilt és egy kabátot egy étteremben. A hasonmásnak kedden lett volna a tárgyalása, de a 36 éves gyanúsított nem bukkant fel a bíróságon. A bíró ezért a továbbiakban nem engedi meg neki, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen, írja a Sky News.

  A férfi nagyon hasonlít Rossra, és a hír olyan gyorsan terjedt, hogy még  a Rosst játszó David Schwimmer is reagált. A színész Twitterre töltött fel a egy videót, amiben azt írja, New Yorkban volt, tehát biztos, hogy nem ő az elkövető. 

  davidschwimmerlookalike
  Fotó: HeartNWNews / Twitter
 • Hát ott természetesen, ahol elérhették a célközönséget. Mondjuk a színházakban.

  "Szeretem a színházi dolgokat, amiket szoktam is bolhapiacokon keresni. Ilyen úton jutott hozzám ez az Ágnes tragédiája kis prospektus vagy nevezzük bárhogy." - kezdte a levelét Ádám, aki el is küldte nekem a kiadvány hátsó borítójának képeit. Hogy pontosan mikori a kiadvány, azt sajnos nem tudni, de a harmincas évek második, a negyvenes évek első feléről lehet szó.

  A helyszínek Pasarét mellett a Krisztina körút "tabáni óriásparkra" néző, egyelőre persze még csak papíron létező házai. Azért az persze igazi ingatlanos húzás, hogy a nagy park végül csak a világháborúnak köszönhetően nem épült be, mert a Tabánt csak ideiglenesen füvesítették. A tervek szerint modern lakótelep került volna oda - amit alighanem minden ingatlanfejlesztő tudott.

  Szóval a hiszékeny vásárlók a kilátással és a váratlan világháborúval jól jártak... volna, ha végül megépül a házuk.

 •  A New York állambeli Hempstead menhelye úgy hívja fel a figyelmet az örökbefogadható állatokra, hogy készítettek egy videót, amiben elég viccesen megtréfálják őket: egy srác mindenféle trükkökkel eltünteti a kutyafalatokat a szemük előtt. Szemétül hangzik, de tényleg cuki.

  bamboozled.PNG
  Fotó: YouTube / TBS

  (Laughing Squid)

 • adams family

  Emlékeznek arra a zseniális jelenetre az Addams Family 2-ben, amikor Wednesday-t és két társát bezárják a cserkész táborban a Harmónia házikóba és arra kényszerítik, hogy Disney filmeket nézzenek? Ha nem, mutatom:

  Lehet, hogy innen nyert ihletet egy Missouri állambeli bíró is, aki egy 29 éves orvvadászra 15 hónapnyi börtön mellett még azt is kiszabta, hogy a börtönben havonta egyszer meg kell néznie a Disney 1942-es Bambi című filmjét.

  Mondjuk, az amerikai orvvadász Wednesday-jel szemben megérdemli a Disney-büntetést, ugyanis apjával és fivéreivel együtt az elmúlt három évben több száz őzet és szarvast lőtt le illegálisan. A lelőtt állatok fejét trófeaként hazavitték, tetemüket pedig a helyszínen hagyták.