Diána
10 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasónk küldte az alábbi kiírást a Budai Gyermekkórházból:

  Ha tippelnünk kéne, akkor bevándorláspárti bosszúhadjáratot sejtenénk a nyilvánvaló szabotázs mögött. De az is lehet, hogy az ország aranykorát elhozó Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem olyan könnyű ilyen jellegű beruházásokra pénzt szerezni.

 • 2mz

  Billie Eilish 17 évesen berobbant a popzene élvonalába, a Bad Guy című slágere volt, ami minden idők leghosszabb listavezetőjét végül le tudta taszítani a Billboard-listán (más kérdés, hogy adicsőség nem tartott sokáig), a koncertjeire iszonyú embertömeg kíváncsi, a Youtube-on pedig elképesztő mennyiségben dolgozzák fel a slágert.

   Természetesen van belőle Postmodern Jukebox-változat.

  Ahogy metál feldolgozás is.

  Ne maradjon le semmiről!

  De van belőle Ten Second Songs-változat, illetve elkészült a szám Google Translate-re is.

  Most pedig megjelent a New York-i aluljáró-zenekarból induló Too Many Zooz változata is, amiben fúvósokkal, meg persze egy dobbal kiegészülve adják elő a számot, amiből kiderül, hogy mennyire jól áll a Bad Guynak az organikus hangzás.

 • Ez csak egy rossz vicc lehet, gondolhatnánk, de nem az. Vagyis az, viszont ettől még megcsinálták a valóságban: a KFC 40 kiemelt amerikai éttermében elkezdett fánkszendvicset árulni, ami pont az, aminek hangzik. Sőt, még eggyel annál is durvább, ugyanis a fánkot nem félbevágják (ahogy azt a zsemlével teszik), hanem 

  két egész, frissen kisütött fánk közé teszik a rántott csirkét, sőt, a fánkokra még cukormáz is kerül, ami aztán gusztán (?) ráolvad a panírra (az illusztráció alapján).

  Ilyesféle burgerszörnyekkel Európában nem mernek kísérletezi a láncok, ezért a csak azok hághatnak fel a fánkburger képviselte gasztrocsúcsra, akik Norfolk, Richmond, Virgina vagy Pittsburgh területén tartózkodnak, amíg az idény tart. 

  A fánkszendvics nyilván elég megosztó, a Twitteren máris parázs vita zajlik arról, vajon zseniális ötletről, vagy ordenáré gusztustalanságról, netán alattomos szív- és érrendszer elleni merényletről van szó. De van olyan is, aki szerint nem rossz az irány, csak még hiányzik belőle egy kis bacon. 

  (Business Insider)