Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Angliában állítottak meg rutinellenőrzés miatt egy sofőrt a rendőrök, aki egy Homer Simpson nevével, aláírásával és arcával ellátott jogosítványt nyújtott át.

  DYWp0aPW4AE7Rm1
 • 36e78565795bb830.png

  Emlékeznek Donald Trump februári, a floridai iskolai mészárlás utáni nyilatkozatára, miszerint felfegyverezné a tanárokat? A konzervatív politikusok többnyire lelkesedtek az ötletért, egy alabamai republikánus képviselő azonban talált egy problémás elemet a tervezetben: a tanárok többsége nő.

  A nőket pedig nem felfegyverezni kell, hanem megvédeni.

  Komolyan, ezt mondta. Még azt is hozzátette, hogy "a hölgyek" amúgy is félnek a fegyverektől.

  A Twitteren azonnal észrevették a párhuzamot a BoJack Horseman című Netflix-sorozat egyik epizódjával, amelyben az egyik szereplő ír egy blogposztot arról, hogy a nőknek fel kellene fegyverezniük magukat, ami után egy nő el is követ egy tömeggyilkosságot fegyverekkel, mire a politikusok gyorsan be is tiltják a fegyvereket. Itt hangzik el az a mondat az egyik szereplőtől, hogy "Nem hiszem el, hogy ez az ország jobban gyűlöli a nőket, mint amennyire imádja a fegyvereket."

   (DailyDot)

 • Alig több mint egy hete debütált a a Karthago Ugye eljössz még c. számából készített Ugye elios még? című paródia, ami elég nagy sikert aratott, azóta azonban Kósa Lajossal történt egy s más, így törvényszerű volt, hogy ő is kapjon egy hasonló feldolgozást.

  Kapott is, méghozzá egy Hegedűs a háztetőn variációt, amiben olyanok vannak, hogy

  Jó anyám nem stróman

  jaga diga diga daga daga jaga daga dom.

  800 millás ajándékából, 

  Futja még pár luxusdisznóól

  Az egészet alább lehet meghallgatni, remélhetőleg ez is majd hasonlóan szürreális eseményekbe torkollik, mint az előző átirat.

 • Szombaton és vasárnap rendezik a Macskamánia egyesület évi rendes macskakiállítását a Lurdy házban. Aki nem tud mit kezdeni a teljes hosszúhétvégére a lakásban rekedt őrjöngő kölkökkel, vagy maga is szívesen nézne olyan impresszív macskákat, mint amiket alább mutatunk, annak bátran ajánljuk. 

  A kiállítás délelőtt 10 és este 6 között látogatható, a felnőttjegy 1500, a gyerekjegy 800 forintba kerül.