Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az angol királynő igazi szakértőnek számít az alkoholos italok területén. A Bild összeállítása szerint ebéd előtt egy gyűszűnyi gint és vermutot iszik, citrommal és sok jéggel. Ebédnél borozgat, este száraz martinit iszogat, és lefekvés előtt még egy

  pohárka pezsgőt is elkortyol.

  II. Erzsébet azonban 95 évesen sem fél váltani, és most piacra dobta saját sörét, amelyet a sandringhami birtokon termesztett árpából főznek. Íme:

  A lépésre pár héttel Fülöp herceg halála után került sor, aki nagy sörrajongó volt. Amikor 2000-ben Rómában Giuliano Damato olasz miniszterelnök vacsorát adott  a tiszteletükre, a következő szavakkal utasította vissza a felkínált bort:

  Hozzanak inkább sört. Mindegy milyet, csak sör legyen!

  II. Erzsébet most talán férje emlékének tiszteletére mindjárt két sört is piacra dobott: a Sandringham Golden IPA és a Sandringham Best Bitter már kapható is a birtok üzleteiben, üvegenként 1600 forintnyi összegért. 

 • giphy (60).gif
  Fotó: giphy.com

  Az ötven éves Rachel Elwellre a karantén alatt talált rá a szerelem. Legalábbis ő így hitte. 

  Elwell 2021 elején vette fel a kapcsolatot a férfival, akit vonzónak és intelligensnek írt le. A férfi azt állította, hogy szerelmük útjába egyetlen egy dolog áll, mégpedig, hogy

  fogságban tartják Kelet-Európában, 

   és pénzre lenne szüksége, hogy szabadon engedjék.

  Az angol nő áprilisban omlott össze miután rájött, hogy mekkora hibát követett el, de addigra már 47 millió forintot költött a férfi megsegítésére. 

  Hogy tud valaki ilyen bonyolult hazugságokat kitalálni, amiket dokumentumokkal és fényképekkel is alátámaszt, és azt állítani, hogy az élete a kezemben van? … Mikor azt mondta, veszélyben van és nem hallottam felőle, azt hittem, hogy meggyilkolták. 

  – mondta el a nő a BBC Radionak. 

  A férfi azt állította, miután megérkezett a pénz, hogy szabadon engedték, de addig nem adják vissza az útlevelét, amíg újabb összeget nem fizet. 

  Azon a napon, amikor a férfi megérkezett volna, Elwell kiment a Heathrow repülőtérre, ám közben e-mailben értesítették, hogy szerelmét letartóztatták. A hatóságok csak annyit mondtak neki, hogy 

  Nézze, ez egy átverés. 

  (via: Daily Express)

 • Hollywood egyik legnagyobb sztárja évek óta Európára szavaz Kalifornia helyett, és most tovább folytatja terjeszkedését a vén kontinensen. A ma 60. születésnapját ünneplő George Clooney és felesége, Amal Clooney a franciaországi Provance-ban, Brignoles közelében vásárolt meg egy 18. században épült udvarházat

  a hozzá tartozó szőlőbirtokkal együtt.

  A 172 hektáros területért 7,9 millió eurót (2,8 milliárd forintot) fizetett ki, és nem kell attól tartania, hogy új lakóhelyén nem lesz kivel koccintania. Húszpercnyi autóútra található ugyanis Brad Pitt kastélya, a Miraval, és a közelben borászkodik  George Lucas is.

  A fotósok máris körbe szaglásztak a Clooney-birtok körül, de csak a bejáratig jutottak:

  GettyImages-1316500463
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316500110
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316498287
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316500716
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316500466
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
 • Akkora az aszály Mexikó középső részén, hogy negyven év után újra láthatóvá vált egy 19. században épített templom, amely az elmúlt évtizedekben egy tó mélyén pihent. A Fájdalmas Szűz templomát a közeli El Zangarro településsel együtt még 1979-ben, a Purísima gát építésekor

  borította el a víz.

  Mexikó területének 70 százalékán küzdenek aszállyal, idén csak áprilisban hullott először némi csapadék. A folyók alacsony vízszintje miatt az ország vízerőművei 50 százalékos kapacitással működnek, ennek köszönhető a Fájdalmas Szűz-templom visszatérése is: