Dömötör
-1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legtöbben ismerik azokat a kódszavakat, amelyek segítségével a iMessage-üzenetek vizuális orgiává változnak, és amelyek révén sem humorosnak, sem kreatívnak nem kell lennünk ahhoz, hogy a címzett elismerően felvonja a szemöldökét.

  imessage1.png

  Mivel közeleg az ünnepi szezon, talán hasznos újra csokorba gyűjteni ezeket a trükköket, különös tekintettel a kínai holdújévre. A teendő mindössze annyi, hogy az üzenetébe beírja az alábbi szavak, kifejezések egyikét, és máris életre kel a kijelző:

  • Pew pew: ha ezt pötyögi az üzenetbe, látványos lézershow jelenik meg.
  • Happy birthday: oké, ezt mindenki ismeri, jönnek a lufik.
  • Congratulations vagy Selamat (indonéz köszöntés): konfettieső.
  • Happy New Year: ismét egy közhely, tűzijátékkal.
  • Happy Chinese New Year: piros(!) tűzijáték.

  Jó szórakozást!

 • A való életben is megrendezik a Netflix rekordmagas nézettségű sorozatának játékát az Egyesült Királyságban. A dél-koreai Squid Game-ből (Nyerd meg az életed) ihletet merítő Universal Ents a jelek szerint ugyanis meglátta az üzleti lehetőséget a streamingszolgáltató nagy sikerű szériájában.

  A sorozatban maguk a résztvevő játékosok a társadalom peremére került, adósságokban úszó személyek, akiket egy rejtélyes szervezet egy olyan játékra invitál, ahol a főnyeremény összege kiválthatná őket az adósságaik alól. Ezeken a megmérettetéseken gyerekkorban játszott játékokon kell részt venniük. Amennyiben valakinek mind a hat játékot sikerül teljesítenie, akkor annak minden képzeletet felülmúló nyeremény üti a markát,

  a kiesettek viszont az életükkel fizetnek.

  Ezeket a játékokat veszik alapul a „Sqiud Game Live” néven megrendezendő esemény szervezői, persze itt senkinek sem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg elhalálozhat. Jelentkezni a játékra itt lehet, és néhány egyszerű adat megadásával kell regisztrálni. Akiket a jelentkezők közül kiválasztanak, azokat egy előre egyeztetett északnyugat-angliai helyen veszik fel, és szállítják tovább a játék helyszínére.

  Max Fox, kreatív igazgató a következőket nyilatkozta a játék menetéről:

  Szeretnénk biztosak lenni abban, hogy a játékélményeink biztonságosan, de éppoly lebilincselően zajlanak majd, ahogyan az a Squid Game-ben látható. Azonban a sikersorozat erőszakos jellege miatt óvatosak akarunk lenni, megpróbáljuk kiszűrni a kiszámíthatatlan embereket.

  Az első játékot a tervek szerint november 27-én tartják.

  (Forrás: LadBible)

 • A nézők többségének biztosan feltűnt, hogy L.L. Junior és felesége, Kinga a többiekhez képest jóval kevesebbszer fejezik ki szerelmüket fizikai érintésekkel a Nyerő Párosban. Erről korábban még a műsorvezető, Sebestyén Balázs is tett egy humorosnak szánt megjegyzést.

  Junior most Instagram-oldalán összegezte a műsorban szerzett tapasztalataikat, ezután pedig magyarázatot adott, “smanci-mentes társasági viselkedésére" is.

  Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolózunk mások előtt illetve anyukámék, rokonok előtt majd egy tv műsorban. Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem és szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét és privát.

  Azért még lehet, hogy számíthatunk meglepetésekre, ugyanis így zárta a bejegyzést:

  De ha résen lesztek szereplésünk végéig, ki tudja, még akár felébredhet ez a bennem szunnyadó kitárulkozó Rómeó is.

 • Anna Stewart, a CNN egyik riportere az Essex-i Danburyben található Kelly Bronze farmon járt, hogy egy pulykákkal teli mezőről tudósíthasson.

  chrome-capture (2)

  Éppen a globális ellátási lánc nehézségeiről és az Egyesült Királyságban tapasztalható munkaerőhiánnyal kapcsolatos problémákról számolt be, amelyek miatt még a karácsonyi pulyka szállítás is leállhat. Így adott volt, hogy egy csapat pulyka között jelentkezzen be.

  A videó egy pontján mintha kicsit megcsípné az egyikőjük, amitől nevetésben tör ki a riporter.

  A szárnyasok sem hagyják szó nélkül a dolgot, a reakciójukért érdemes megtekinteni a felvételt:

  (Forrás: Indy100)