Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dunder Mifflin újratöltve!

  Képernyőfotó 2023-06-04 - 17.34.16.png
  Fotó: instagram

  Tíz évvel A hivatal, azaz a The Office című szitkom utolsó epizódjának sugárzása után most kiderült, rebootot kap a széria – szám szerint a tizenharmadikat. Mint ismert, az világhírnévre szert tevő, Steve Carell-féle amerikai változat már alapjáraton egy a brit BBC-s sorozat feldolgozása volt, azt követően pedig Izraeltől Lengyelországon át Izraelig valamennyi ország megalkotta a sajátját.

  A CNN információi szerint a körbe most Ausztrália is becsatlakozik a házi verziójával, ezúttal egy női főszereplővel az élen. Az inkább kínos, mintsem vicces főnökasszonyt, Hannah Howardot egy ausztrál komikus, Felicity Ward játsza majd, a portál szerint pedig az alapkonfliktust az adja majd, hogy az iroda valamennyi dolgozója otthoni munkavégzésre áll át, miután a cég egyik központját bezárják. A tervek szerint már a hónapban megkezdődhetnek a forgatások, így jövőre premierzhet is a széria.

 • Mindent pinkre festetett Greta Gerwig.

  A Barbie ugyan csak másfél hónap múlva, július 20.-án érkezik a mozikba, az előzetesekből már láthattuk, pazar látványvilágot álmodtak meg a készítők hozzá. Greta Gerwig rendező kérésére a díszletet (na meg persze az egész filmet) a rózsaszín szó határozta meg, ennek alapján pedig amit csak lehetett, olyanra is mázoltak.

  „A 'gyerekesség' megőrzése kulcsfontosságú volt. Azt szerettem volna, ha a pink színek nagyon világosak, minden már-már túlzóan rózsaszín” – mesélte a filmes friss interjújában, amelyből kiderült, annyit használtak fel a Rosco festék fluoreszcens árnyalatú rózsaszínéből, hogy globális hiánycikk lett

  A világ... kifogyott a pink színből

  – idézte az IGN Sarah Greenwood látványtervező szavait.

 • Egy tengerparti dolgozó azzal keresi a kenyerét, hogy sasjelmezben riogatja a sirályokat, hogy a vásárlók nyugodtan fogyaszthassák az ételüket. A 18 éves Corey Grieveson naponta 200 fontot (86 ezer forintot) tesz zsebre, amikor hajnaltól estig Whitby kikötőjében kószál, hogy elriassza a bosszantó madarakat, amik gyakran reptükben kapják ki az ételt a nyaralók kezéből.

  Bár a borravalókból is szép summát tesz zsebre a fiatal, elmondása szerint a ravasz sirályok bosszút is állnak rajta azzal, hogy mindennap a makulátlanul tiszta autójára piszkítanak. A tinédzser tavaly nyáron kezdett el dolgozni a gyönyörű észak-yorkshire-i városban, amikor a 31 éves Alex Boyd, egy helyi étterem tulajdonosa úgy döntött, hogy egy élő sirályriasztót kell alkalmaznia. Corey szeret viccelődni, és a turisták el vannak ragadtatva a munkájától, illetve gyakran kérik, hogy fényképezkedjenek vele színes öltözékében.

 • Mindhárman tudtak egymásról.

  Nemsokára megjelenik Elliot Page önéletrajzi könyve, a Pageboy, amelyből már kiszivárgott néhány részlet, így egy igazán érdekes történetre is fény derült. A memoár szerint Page 2014 környékén, nem sokkal coming outja után összejött egyik kolléganőjével, Kate Marával, akinek akkortájt Max Minghella volt a párja. A férfi nem csak tudott a dologról, de jóvá is hagyta azt, Mara pedig később bevallotta Page-nek, hogy megtapasztalta milyen egyszerre két emberbe szerelmesnek lenni. 

  Románcuk nem tartott sokáig, de Page szerint nagyon meghatározó volt számára, ekkor döbbent rá ugyanis, hogy mindig azokba zúg bele, akik nem teljesen elérhetőek. 

  A "szennyesteregetésről" egyébként Mara is tud, bele is egyezett, hogy volt párja nyilvánosságra hozza titkos viszonyuk részleteit. Sőt, egyes értesülések szerint a napokban csatlakozik is majd Page-hez a könyv egyik sajtóeseményén.

   (via)