Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nézők kevesebb mint 20 százaléka szerette volna játékban tartani a szereplőt.

  Újabb párbaj zajlott le a ValóVilág 12. szériájában, ezúttal VV Ádi és Dudu között. Utóbbira ráadásul nem is a kiválasztáson, hanem a nézőknek hála került kék kendő, és a jelek szerint a srác a szerdai szimpátiaszavazás óta sem lopta be jobban magát a közönség szívébe. Dudu meglepően kevés vokssal, mindössze a szavazatok 19,11 százalékával távozott a valóságshow-ból.

  Kiesése után Puskás Petivel beszélgetett a stúdióban, kérdésére pedig elárulta, persze csalódott a végeredményt látva, szeretett volna maradni, de örül, hogy kipróbálhatta magát a játékban.

  „Biztos az a három lány nem tett jót ennek a százalékaránynak, ez biztos, hogy benne van” – árulta el a fiú, hozzátéve: taktikázása szintén nem lehetett szimpatikus sokak számára. Ugyan újdonsült barátnőjét, Dorkát a villában hagyta, családjával azonban újra találkozhat, ez pedig hatalmas vigasz számára.

  „Végre a családommal lehetek, kisöcsémet megpuszilgatom, ez a legfontosabb.”

 • Nagyon boldogok együtt.

  D VAJ20131202020
  Fotó: Vajda János / MTI

  Molnár Gusztáv az alkoholproblémáit leküzdve újfent a visszatért a színház világába, ugyanis szerepet kapott a kassai Thália Színházban, sőt, időközben a szerelem is rátalált. A 37 éves színészkipróbálta magát civil foglalkozásokban is, de egyelőre sem költöztetőként, sem kertrendezőként nem találta meg a számításait. Mindezt talán nem is sajnálja annak a tükrében, hogy ismét talált valakit, aki fontos lehet neki az életben.

  Ahogy korábban az kiderült, először egy munka kapcsán kezdődött beszélgetés közöttük tavaly augusztusban, a szakmai levelezésből azonban a hölgy javaslatára privát ismerkedés lett, először pusztán baráti céllal. A dolgok aztán átalakultak, ám azt, hogy ők egy párt alkotnak, csak pár hónapja mondták ki először. Most pozitívan alakul a közös jövőjük, és látszólag nagyon boldogok.

  „ Hálás, mert élhetek, és lehetőségem van boldognak lenni. Nem az a fontos mi volt, és nem az, hogy mi lesz. A jelenben lenni a legnagyobb ajándék” – üzente közösségi  oldalán a színész, aki kedvesével közös vízparti fotót posztolt.

 • Imádja az internet annak a 18 éves politológushallgatónak a történetét, aki félretette a felsőfokú tanulmányait, hogy beteljesítse nagy álmát, és kocsmatulajdonos lehessen. Hugo Willett minden bizonnyal Kent legfiatalabb kocsmárosa, aki félbehagyta a tanulmányait, hogy átvegye a The Bowl Inn, 18. századi múltra visszatekintő pub vezetését az angliai Hastingleigh-ben. – írja a DailyMail.

  Annak ellenére, hogy a tinédzser aggódik a történelmi italozó hely átvételével járó felelősség miatt, – ráadásul alig elég idős ahhoz, hogy maga is igyon,– úgy véli, hogy a kocsma vezetése egy felelősségteljes munka. A Kent-i Egyetemen tanuló diák elmondása szerint nem bánta meg a pályamódosítást.

  „Bár nagyon érdekel a politika - ezért is tanultam azt az egyetemen -, meg kellett ragadnom ezt a kivételes lehetőséget, hogy álmaim karrierjét egy ilyen gyönyörű, hagyományos kocsma vezetésével kezdhessem meg.” – fogalmazott.

 • Családi fotót posztolt a szupermodell.

  Heidi Klum mosolygós, életvidám édesanyját látva már nincs kétségünk, hogy szupermodell lánya kitől örökölte genetikáját. A családban egyébként folytatódik a modell szakmai iránti elköteleződés, hiszen Klum 20 éves lánya, Leni is debütált már a kifutón.

  Az 51 éves modell a napokban nyolcvanéves édesanyjáról, Ernáról osztott meg egy képet, aki simán letagadhatna egy pár évtizedet a korából. „Anyukám szelfije. Egy 80 éves örökifjú” – olvasható az Instagram-bejegyzésében.

   (via Femina)