Paulina
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Négy év szinte teljes csend után egy héttel ezelőtt a Solar Power című számának megjelenésével együtt harangozta be Lorde, hogy azonos címen új albumot ad ki még az idén.

  Azóta megvan a dátum is: 2021. augusztus 20-án érkezik a tizenkét dalt tartalmazó nagylemez. A digitális és CD megjelenés mellett egy alternatív „környezettudatos zenedobozzal” is készül az új-zélandi énekesnő. Ebben fotókat, kézzel írt feljegyzéseket és egy kártyát kapnak majd a rajongók, amellyel letölthetik a Solar Power digitális változatát, hasonlóan ahhoz, ahogy ez szokás a vinyl LP-k esetében is.

  Az album a természet és a világ ünneplése, azokat a mély és transzcendens érzéseket próbálom rajta átadni, melyeket a szabadban töltött idő alatt érzek

  — fogalmaz Lorde.

  Amennyiben a járványhelyzet engedi majd, 2022-ben az ausztrál és új-zélandi koncertállomások után észak-amerikai és európai koncertturnéra is indul új albumával az énekesnő. Az Egyesült Királyságban hat, Németországban három, Olaszországban kettő, Hollandiában, Spanyolországban, Franciaországban, Svájcban és Horvátországban pedig egy koncert szerepel turnétervben.

  A Jack Antonoff, Phoebe Bridgers és Clairo közreműködésével készült címadó dalhoz videoklip is készült, amit  Joel Kefali jegyez, aki korábban már dolgozott együtt Lordéval.

  Bár egyelőre csak egy single érhető el az albumról, a lemezre kerülő dalok címét már tudni lehet:

  1. The Path
  2. Solar Power
  3. California
  4. Stoned in the Nail Salon
  5. Fallen Fruit
  6. Secrets From a Girl (Who's Seen It All)
  7. The Man with An Axe
  8. Dominoes
  9. Big Star
  10. Leader of a New Regime
  11. Mood Ring
  12. Oceanic Feeling
 • Keith Flint halála óta a The Prodigy gyakorlatilag teljesen leállt. Bár voltak arról hírek, hogy Liam Howlett egy lemezen dolgozik, ám egyelőre nincs biztos információ arra vonatkozóan, hogy esetleg Flint nélkül folytatnák a munkát a tagok, és ha igen, akkor ez miként valósulna meg.

  Most viszont érkezett egy újdonság: Liam Howlett a kanadai producer, René LaVice közreműködésével átdolgozta a Breathe című Prodigy-dalt. A friss verzióban, amely a Halálos iramban 9 betétdalaként készült, a Wu-Tang Clan tagja, RZA hallható. 

  Íme:

   Ez pedig az eredeti verzió:

 • Sokat lehetne vitatkozni azon, miért szeretik annyian a dél-koreai drámák sztárjait, de igazából teljesen mindegy. A lényeg, hogy a közönségük olyan durván képes rajongani értük, amilyet mifelénk nem igazán tapasztal az ember.

  Helyesbítek: egyáltalán nem tapasztal.

  Vegyük a születésnapos Lee Min Ho névre hallgató színészt, aki annak idején a Boys Over Flowers főszereplőjeként rabolta el a női szíveket, amit aztán a City Hunter szuperhőseként sikerült überelnie. A köztudottan Ronaldo-fan sorozatsztár legfrissebb fotóin épp a rajongóitól kapott ajándékhalmát rendezgeti – vagy talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk: konkrétan fulladozik benne. 

  Mutatjuk: 

  És most tegye fel a kezét a hazai sorozatsztárok közül, aki hasonló plüssáradatban lubickol a születésnapján!

  Köszönjük.

  Ezzel a  hangulatfelvétellel zárjuk a posztot:

 • Fotó: Facebook
  Fotó: Facebook

  Büszkeséggel tölti el a műsorvezetőt, hogy már egy éve füstmentesen él. Korábban már volt egy sikertelen próbálkozása, akkor másfél év után ismét a cigaretta mellett döntött, most viszont úgy érzi, örökre szakított a dohányzással.  

  Ma egy éve nem dohányzom! Egy szálat sem szívtam! A végén már csak elektromos volt, de aztán valahogy az is kikopott már belőlem. Egyszer már korábban leszoktam, de akkor másfél év után visszaestem. Most szerintem ez örök szakítás, nagyon ritkán jut eszembe, akkor is csak rácsodálkozom, hogy tényleg telenyomtam magam füsttel? Filmen menő, amikor cigiznek, de az életben engem már nem vonz.