Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Denis Villeneuve a castingra is csak felkapott sztárokat hívott volna?

  Magyarországra már február 29-én megérkezett a Dűne sokak által várva várt második része, egyik új karakterét, a pszichopata bérgyilkosként is emlegetett Feyd Rautha Harkonnent pedig Austin Butler alakítja – a kritikusok szerint igazán meggyőzően.

  A szerep kapcsán, mint most kiderült, az Elvis sztárja mellett még több híresség neve is felmerült. A PopBuzz információi szerint Harry Styles is részt vett a válogatáson, aki énekhangja mellett már a Nincs baj, drágámban és a Dunkirkben is megmutatta színészi tehetségét, de a Saltburn végett teljes reflektorfénybe került Barry Keoghan is megjárta a Dűne: Második rész casting irodáját.

  „Ah, igen, nagyon élveztem azt a folyamatot. Nézzétek, nagy rajongója vagyok Timothée-nak, a Dűnének, és jó lett volna a részese lenni a dolog. De nem nekem való volt. Néha el kell ezt fogadnod. Néha nem neked való” – nyilatkozta Keoghan. 

 • Egy meztelen reklámkampányát például be is kellett tiltani.

  Nehéz elhinni, de igaz: ma ünnepli 50. születésnapját Eva Mendes, aki alsó hangon két X-et letagadhatna. Ennek apropójából pár érdekességet gyűjtött össze a life.hu a kubai bevándorlók gyermekeként született filmsztárról, aki szülei válása után édesanyjával élt Los Angelesben.

  Ennek köszönhető, hogy beindult karrierje is, hiszen Mendest egy hollywoodi ügynök fedezte fel egy barátja portfóliójában lévő fotón. Maga a színésznő eredetileg nagyon nem erre a pályára készült, gyerekként apáca szeretett volna lenni, az egyetemen pedig marketinget és művészettörténetet tanult, így éles váltás volt számára a szórakoztatóiparba csöppenése a 90-es évek végén. Filmszerepeit videóklipes közreműködések előzték meg, olyan együttesek dalaihoz adta arcát, mint a Pet Shop Boys vagy az Aerosmith, de dolgozott Will Smithszel is, ahol már a hangját is megcsillogtatta. 

  Filmes debütálása egy mozikig sem jutó horrorban, A kukorica gyermekei 5. részében volt, játékát visszanézve pedig Mendes annyira elégedetlen volt magával, hogy színészi képességének fejlesztéséért magántanárt fogadott. Ez olyannyira jól sikerült, hogy pár évvel később már Hollywood ünnepelt sztárjának számított.

  Mendes színésznői munkássága mellett sem hanyagolta el a modellkedést, emlékezetes munkái közé tartozik egy 2008-as Calvin Klein-parfümreklám, amelynek kampányfotóján meztelenül szerepelt. A közönséggel ellentétben az amerikai hatóságok nem igazán értékelték a képet – olyan kihívónak ítélték, hogy rövidesen be is tiltották azt. A Kiképzés sztárja a PETA állatvédő egyesület kedvéért is megvált ruháitól, hogy felhívja a figyelmet a szőrmék használata ellen.

  Alkohol- és drogproblémái miatt Mendes az elvonót is megjárta, függőségeiből végül életmódváltása segítette ki. Ezt követően ismerkedett meg későbbi férjével, Ryan Goslinggal is, a Túl a fenyvesen forgatásán. A sztárpár 2011 óta van együtt, bár csak 2022-ben kötötték össze hivatalosan is életüket. Két kislányuk van, Esmeralda és Amada, akik 10 és 8 évesek lesznek idén. Édesanyjuk most elsősorban az ő nevelésükkel foglalkozik, épp ezért nem láthattuk őt komolyabb szerepben a Gosling által rendezett 2014-es Lost River óta. Mendes ennek ellenére tartja, hogy nem vonult vissza, csak vár egy olyan ajánlatra, amelyre örömmel mondana igent. Addig pedig családja mellett saját vállalkozásaival, divatcégével foglalkozik.

 • Egy modellel jött össze a Jonas Brothers tagja.

  Pont került a találgatások végére, valóban ismét szerelmes Joe Jonas! Az énekes még tavaly augusztusban jelentette be, hogy elválik feleségétől és két kislánya édesanyjától, Sophie Turnertől, aki egyébként nem búslakodott sokáig: már novemberben új barátjával romantikázott Párizsban. A Trónok harca sztárja, valamint a brit arisztokrata Peregrine Pearson azóta is élvezik egymás társaságát, de a jelek szerint Jonas sem magányos többé.

  Új barátnője nem más, mint Stormi Bree amerikai modell, akivel már pár hónapja összeboronálták a popsztárt. Sejtelmes, ám sosem egyértelmű Instagram-posztjaik után most egy elég félreérthetetlen helyzetben, csókolózás közben sikerült lefotózni őket Sydney-ben, egy bowlingklubban megejtett randevújuk alatt.

  A People magazin kereste az érintett feleket, ám egyelőre egyikük sem nyilatkozott kapcsolatukról.

 • A táncos eddig óvta magánéletét, de a sztárséfért bevállalta, hogy óriási figyelem legyen rajtuk.

  Január óta már nem titok, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak. A Dancing with the Stars győztesei nem sokszor mesélnek szerelmükről, a táncosnő azonban most kivételt tett, és a Palikék világa by Manna új adásában magánéletéről is szót ejtett, ami szerinte is „álomszerű, mese habbal”.

  „Olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő, és szelfi, és nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. Erre most mi van? Tessék, egy egész ország. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert, vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk” – idézte a Blikk Mikes szavait, aki már össze is költözött kedvesével, Krausz Gábor pedig mindig vacsorával várja őt haza, elmondása szerint ugyanis ez kedvese szeretetnyelve.

  „Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról, és este találkozunk.”