Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zimány Linda minap a Reggeli vendége volt, ahol beszámolt Amerikában töltött nyaralásáról. A modell bevallása szerint igazi hangulatember, mivel azt vette észre magán, hogy az időjárás jócskán rányomja bélyegét a kedvére, ezért szeret telente melegebb helyre elutazni. Legutóbbi, Miamiban tett háromhetes látogatását az egyik barátnőjénél töltötte, ahol sokat pilatesezett, és élvezte a napsütéses tengerpartot. 

  Az influenszer azt is elárulta, hogy korábban már lakott az Egyesült Államokban, akkor Los Angelesben nyert meg egy szépségversenyt, ahol többéves munkaszerződést ajánlottak neki, de jelenleg a vállalkozása és ügyvédi hivatása ideköti. Az is szóba került, milyen az, ha senki nem ismeri fel az utcán.

  Kicsit felszabadultabb vagyok, észreveszem magamon, hogy könnyebben ismerkedem. Nyitottabb vagyok az emberekre... Biztos bennem is van – nem is kicsi – szorongás az itthoni ismertségem miatt, és ez kicsit feloldódik kint

  – majd hozzátette: a férfiakkal való ismerkedése is nehezebb, mint külföldön.

 • Ismerje meg Kenzót, a hatalmas négylábút, ami annyira megdöbbenti az embereket, hogy alig mernek a közelébe menni, dacára annak, hogy nagyon szelíd és barátságos. Gazdája, Jamal Miah az után fogadta örökbe Kenzót, a közép-ázsiai juhászkutyát, miután egyik barátja megvált volna tőle, mert a kutya túl nagyra nőtt. A hároméves Kenzo két méter magas, amikor a hátsó lábaira áll, és 85 kilót nyom, ami egy felnőtt ember átlagos súlyának felel meg. A járókelők gyakran megdöbbennek, amikor meglátják Kenzót az utcán gazdájával sétálni. Jamal elmondása szerint sokan inkább átmennek a járda túloldalára, hogy ne menjenek el a hatalmas kutya mellett.

 • Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Gyulai Viktória, ismertebb nevén Fresh Viki még tavaly decemberben jelentette be, hogy 44 évesen második gyermekével várandós. Most az énekesnő születendő babájának neme is kiderült. A Fresh együttes egykori tagja a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, ahol gömbölyödő hassal látható. Kisfiának pedig húga fog születni, mint az kiderült a bejegyzésből:

  Kislány. Lassan felfogom, kislány érkezik hozzánk! Már elkezdődött a visszaszámlálás, nagyon várunk, Pici

  – írta a posztjában.

   (via ncl)

 • A farmeróriás mostantól mesterséges intelligencia által generált modelleket fog használni ruháinak bemutatására. A vállalat ugyanis nemrégiben összefogott egy digitális divatstúdióval, amely személyre szabott, MI-generált modelleket készít számukra. A Levi’s tervei szerint még idén teszteket fognak végezni az új technológiával, hogy MI-modellekkel egészítsék ki a valódi modellállományukat.

  Elmondásuk szerint erre azért van szükség, hogy fenntartható módon reklámozhassák a termékeiket, illetve növeljék a weboldalukon megjelenített testtípusok számának sokszínűségét. A holland digitális stúdió, a Lalaland.ai fejlett mesterséges intelligenciát használ, hogy a divatmárkák hiperrealisztikus modelleket hozhassanak létre minden testtípus, kor, méret és bőrtónus szerint. Kérdés, ha sikeresen zárul a kampányuk, ez milyen változásokat hozhat a divatiparban.