2024. június 25. 18:00 ÉLŐ
Hollandia 2
Ausztria 3
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00 ÉLŐ
Franciaország 1
Lengyelország 1
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sosem felejtik el a Budapesten töltött időt, de az árakat sem.

  us.png
  Fotó: YouTube

  Egy amerikai utazóvlogger pár egy több mint félórás YouTube-videóban igyekezett bemutatni Budapestet a feliratkozóiknak. Matthew és Natalie, akik Nashville-ből származnak, élményeikről az Adventures of Matt and Nat nevű YouTube-csatornájukon számoltak be a Hogyan tölts el egy napot Budapesten? című videóban, melyből többek között az is kiderül, hogy a magyar konyha egy életre magával ragadta őket, de a főváros látványosságairól is megvan a véleményük.

  Többek között jártak Halászbástyánál, a Houdini Házban, a Szent István Bazilikában, de átsétáltak a Széchenyi Lánchídon, és a Budai Várnegyedben is tettek egy kört. Matt és Nat a Budavári Siklót sem hagyta ki, mellyel a Clark Ádám térre mentek, ám a siklóra váltott jegy árát, vagyis a 4 ezer forintot kissé sokallták. 

  Egy kicsit sokba kerül jegy/főre levetítve az ára, de ennek valószínűleg köze van az UNESCO-s dologhoz is. 4000 forint, de nézzétek meg, milyen kilátás van innen

  – hangzik el a 24.hu által szemlézett videóban, mire a kamera a Duna-parti látképre irányul. Mint ismert, a sikló 1987 óta szerepel az UNESCO világörökség listáján,  menetideje pedig nagyjából 1,5-2 percet tesz ki.

  Matt és Nat azt is érdekesnek találta, hogy a Szent István Bazilikába való belépésért is fizetni kellett, de összességében jó élményekkel távoztak Magyarországról. 

  Az Instagramon egyik követőjük meg is kérdezte tőlük, hogy igaz-e, hogy Budapest koszos és elhanyagolt, mire azt válaszolták:

  Egyáltalán nem éreztük így. De hát egy városról van szó, nem is várhatjuk el, hogy szuper tiszta legyen. Szerintem sosem jártunk még olyan nagyvárosban, ami teljesen tiszta lett volna. Na jó, Tokión kívül!

 • A két és fél éves Alex Balin született, ezért előbb szólal meg angolul vagy indonézül.

  horvatheva.png
  Fotó: RTL

  Horváth Éva kedden az RTL Reggeli vendégeként arról mesélt Nádai Anikónak és Ember Márknak, hogy bár három éve Balin él családjával, még mindig Magyarország jelenti számára az otthont, jóllehet a januári–februári borongós időt nem hiányolja. Az egykori szépségkirálynő a kinti életével kapcsolatban elmondta: két és fél éves kisfia, Alex, aki már kint született, előszeretettel használja az indonéz és az angol nyelvet, magyarul azonban egyelőre nem igazán szólalt még meg. Bár megérti a magyart is, a Magyarországon élő nagyszülőknél jóformán szótárral hagyják ott.

  Nagyon vicces, mert angolul beszél. Bármit mondasz neki magyarul vagy indonézül, ő angolul válaszol. De érti az indonézt is, úgyhogy néha beletesz indonéz kis szavakat, nagyon cuki. [...] Hazajöttünk, és a nagymamáknak gyakorlatilag szótárt kellett mellékelni

  árulta el a volt modell, akinek másodszülött fia augusztus végén lesz hároméves.

  Nem beszéli a magyart, megérti. Vannak olyan szavak, amelyeket magyarul használ, például az anyát, de van, amikor mommynak mondja. [...] Érti, de nem használja még most a magyart, ez a legjobb kifejezés. De nyilván ott van a fejében, meg hát magyarul beszélünk hozzá. Nem tudom ezt befolyásolni. Ő azért még két és fél éves múlt, most lesz hároméves, úgyhogy ezt így még nem lehet beledöngölni, majd kialakul nála

  – mondta reménytelien az édesanya, akinek nagyobbik fia, Kristóf kint kezdte az iskolát. Ő már augusztus közepén visszautazik az új tanév miatt, de Horváth Éva és Alex maradnak még pár hetet. Mint kiderült, nem volt hely az iskolában Magyarországon, amikor Kristófot be szerették volna íratni. 

  Az egykori szépségkirálynő arról is említést tett, hogy bár élvezi a balinéz életérzést, sok minden hiányzik neki Magyarországról, amikor Balin vannak. Itthon zöldségeket is termeszt, azzal pedig, hogy esténként külön programmal ér fel nála a locsolás, a párja idegeire tud menni. 

 • Sugárzik róluk a szerelem.

  Az Ázsia Expressz című utazós reality forgatásán megélt kalandok után újabb különleges helyet fedez fel együtt Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna. Erre utal legalábbis az a bejegyzés, amelyet a mesterdiplomás tánctanár kitett az Instagram-oldalára.

  A Dancing with the Stars legutóbbi évadának győztesei, akik szerelmüket éppen a show-műsornak köszönhetik, egy olaszországi kisvárosból, Taorminából jelentkeztek be. Mint kiderült, ez a szicíliai utazás azért is olyan különleges a táncosnő és a séf számára, mert ez az első nyaralásuk kettesben.

  Első közös nyaralásunk. Álomutazás, pont olyan, amire már nagyon régóta vágytunk

  – árulta el a táncosnő a posztban, amellyel sorra zsebelték be a dicséreteket.

 • Most már Instagram-hivatalosak párjával.

  Meryl Streep legkisebb lánya, Louisa Gummer nem titkolja tovább, hogy egy nőt szeret. A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő 33 éves gyermeke a napokban néhány Instagramon közzétett fotóval vállalta fel kapcsolatát Anna Blundell producerrel.

  Érdekesség, hogy Az aranykor című sorozatban is szereplő Gummer nem bízta a véletlenre a bejelentést, hiszen azt éppen édesanyja 75. születésnapjára, azaz június 22-re időzítette, méghozzá egy csokor fotóval, amelyek ide kattintva tekinthetők meg. 

  Áldottnak érzem magam, hogy kezdetét vette életem legvidámabb időszaka

  – írta Jacobson, egy szivárványszínű zászlóval nyomatékosítva, hogy a saját neméhez vonzódik. Azt egyelőre nem lehet tudni, mióta alkotnak egy párt, de már 2023-ban is tettek közzé közös szelfit. 

  Meryl Streep és Don Gummer lánya egyébként a középső nevét, a Jacobsont használja.

  (via Us Magazine)