Vilhelmina
10 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész-humorista a Twitteren osztotta meg a hírt, hogy ott tudta meg, hogy elkapta a Covidot. Ezzel fel is hívta arra a figyelmet, hogy ezt a vírust senki ne akarja elkapni, ezért is buzdít mindenkit, hogy oltassa be magát.

 •  A vasárnap a miniszterelnöknél is a családé.

  Screenshot 987
  Fotó: Facebook

  Úgy tűnik, Orbán Viktor is kiveszi a részét az otthoni teendőkből. A miniszterelnök a vasárnapot unokázással tölti, ahogy az a megosztott – és a kormányfői logóval ellátott – fotó melletti kommentárból kiderül, neki ez a hétvégi beosztása. 

  Hétvégi műszak // Weekend shift

  – tette egyértelművé a képen látottakat magyar és angol nyelven. A vasárnapi menüről egyelőre nincsenek információk.

 • A műsorvezető elmondta, hogy megkeresték a konkurenciától, konkrétan bármit mondhatott volna, megadtak volna neki mindent, akár a fizetése többszörösét is. Ezt állítja a HVG 360-nak adott interjújában. De, amint az mondjuk vasárnap esténként is látszik az Állarcos énekest nézve: Istenes nem ment sehova, maradt az RTL-nél, mert ahogy ő fogalmaz:

  Nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni.

  Arról is kifejtette a véleményét, hogy szerinte mennyire fontos, hogy a nagy követővel rendelkező híresebb emberek merjék kinyilvánítani az őszinte véleményüket. Személy szerint őt nem érdekli, ha egy véleménye miatt veszít több ezer lájkot.

  De 2019-ben is mondott hasonlókat, amikor a Velvetnek adott interjút.

 • Ölbenevős, elvitelre.

  Screenshot 985
  Fotó: Instagram

  A magyar politikusok szeretik megmutatni, mi kerül a tányérjukba. Gyurcsány Ferenc ráadásul azt sem titkolja, hogy nem csak enni, hanem főzni is szeret. Most kiderült, hogyan oldja meg az étkezést, amikor épp úton van.

  Országjárós menü: Rántott csirkecomb, és grillzöldség elvitelre

  – kommentálta a DK elnöke az Instagramján megosztott fotót, amin az látszik, hogy a Kaposváron parkoló kocsijában, a volán mögött ülve igyekszik elfogyasztani az ölébe helyezett finomságokat.