Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már javában dübörög az Eufória második évada, az egyik új szereplő pedig a való életben is felforgatta a szálakat.

  GettyImages-1363114795
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Tegnap ugyanis lencsevégre kapták a Jules karakterét alakító Hunter Schafert, és az új évadhoz nemrégiben csatlakozott, Dominic Fike-ot, amint kézen fogva távoztak egy étteremből. 

  A 26 éves srác Elliotot alakítja, és lehetséges, hogy nem kis drámát fog okozni Jules, és barátnője, Rue (Zendaya) között.

  A képek magukért beszélnek, nagyon úgy tűnik, hogy új szerelem szövődött a nagy sikerű sorozatnak köszönhetően.

 • A 43 éves modell mostanában igen aktív YouTube-csatornáján.

  Legutóbb azzal próbált több követőt gyűjteni a videómegosztó platformon, hogy azt ígérte, megmutatja a nyilvánosság előtt párját, amennyiben eléri a 100 ezer feliratkozót. Feliratkozóinak száma ennek hatására el is kezdett növekedni, de úgy tűnik nem megfelelő ütemben, ezért más módot kellett választania.

  Horváth Éva ezúttal azt találta ki, hogy kétfős utazást nyerhet Balira az, aki a legtöbb feliratkozót vonzza be oldalára.

  A cél elérése érdekében egy honlapot is létrehozott, ahol egy toplistán vezeti ki az, aki megosztotta videóit, ezzel pedig a legtöbb nézettséget generálta. A nyereményjáték a 100 ezredik feliratkozó elérésekor zárul le.

 • A gördeszkázás lehet az örök fiatalság titka?

  Don Morton, a kétgyermekes nagyapa szeptemberben kezdte el új hobbiját, miután korábban szenvedélyes síelő és görkorcsolyázó volt, amit közel 15 éven át űzött.

  A férfi a Glasgow Caledonian University (GCU) Arc Sport Halljában tanított görkorcsolyázást, melyet csak azért hagyott abba, mert túl öregnek érezte magát az oktatói munkához. Don a nyugdíjba vonulása után ismerkedett meg a deszkázással, olyan hobbit akart ugyanis, amelyet egész évben űzhet, mivel a síszezon túl rövid véleménye szerint.

 • A Marvel-filmek Amerika Kapitánya nem csak a mozivásznakon képes hősies tettekre, hanem a hétköznapokban is, legalábbis, ha mentett négylábúja Dodger szemszögéből tekintünk rá teljesen biztosan.

  A világhírű színész még tavaly májusban posztolt arról, hogyan is talált rá kedvencére véletlenül, amikor egy forgatás miatt Georgiában tartózkodott. Akkor ugyan egyáltalán nem tervezett ilyen jellegű vállalást, viszont amikor meglátta a ketrec ajtajában bizakodva üldögélő farkcsóváló jószágot, egyszerűen nem volt képes nem a szívére hallgatni.

  Ez az a pillanat, amikor megismertem Dodgert. Éppen egy filmet forgattam Savannah-ban, és a jelenet meg egy menhelyen játszódott. Aznap nem állt szándékomban megmenteni egy kutyát, de abban a pillanatban, amikor megláttam, tudtam, hogy haza fog jönni velem

  — írta a megható felvétel alá Evans. Azóta persze sok minden történt, legalábbis a gazdi szorgos posztjait elnézve, Dodger még egy kisebb orvosi beavatkozáson is sikeresen túlesett. Nem is beszélve arról, milyen furfangos módon tud egy kis extra jutalomfalathoz jutni, akár egy gombnyomásra.

  Hiába úgy tűnik nagyon is igaz a mondás: Amilyen a kutya, olyan a gazdája - és persze oda-vissza fordítva. Evans és Dodger nem csak elválaszthatatlanok, hanem olyanok szinte már mintha ikrek lennének.