Judit
2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Itt a plakát, és a sebességről van szó, akkor persze, hogy a Halálos iramban producere áll a dolgok mögött.

  DuEnSkSU4AADYyZ
 • Tavaly is írtunk már a kínaiak egyik legértelmetlenebbnek tűnő hóbortjáról, jelesül, hogy egy kádnyi csípős paprikalében ülve zabálnak meg rengeteg csilipaprikát, idén azonban megint muszáj foglalkozni vele,

  • egyrészt mert annyira értelmetlen, hogy bármikor elő lehet venni,
  • másrészt meg mert azon a versenyen a győztes 15 csilipaprikát burkolt be, most viszont egy másikon 20 paprika ment le valakinek a rendelkezésre álló egy perc alatt.

  Ezúttal a kínai Jicsun városában rendeztek csilievő-versenyt, ahol a képek alapján elég sokan ültek be a forró fürdőbe, de azt nem merném állítani, hogy az arcokról a földöntúli boldogság tükröződne.

  csilievés
  Fotó: Twitter / AFP

  Azt már elképzelni sem merem, hogy mit élhetnek át a versenyzők másnap, és csak remélni tudom, hogy a győzelemmel járó dicsőség kompenzálja a dolgot.

  (via)

 • Online árverésre bocsájtotta a békésszentandrási Szent András Sörfőzde azt a különleges sörválogatását, ami egy 10 éves, egy 3 éves és egy frissen főzött Black Rose duplabak sört tartalmaz. A befolyt összeget a főzde megduplázza, és Békés megye egyik leghátrányosabb településének, Zsadánynak a református általános iskolájának adja tanfelszerelésre. A három darab, hárompalackos sörválogatást tartalmazó dobozra december 20-ig lehet licitálni itt.

  Magyarországon ez elmúlt évben kezdett divatba jönni, hogy az erős, testes, barna sörök egy részét a kézműves sörfőzdék nem adják el, hanem elteszik egy-két-három évre érni. A plusz idő alatt a nehéz, alkoholos sörök ízei lekerekednek, selymesebbé válik az ital. Ilyen vintage (egy éves) sört adott ki idén a Horizont főzde (Nigth Shift), de a békésszentandrásiak a 3, sőt 10 évessel rendesen előre szaladtak. 

 • Valóságos birodalom-egyesítésre készülnek India leggazdagabb családjai. Szerdán megházasodik ugyanis Isha Ambani és Anand Piramal. Előbbi India leggazdagabb emberének, a jemeni születésű, és ma már 40 milliárd dolláros cégbirodalommal rendelkező Mukesh Ambaninak a lánya. A családi vagyon elsősorban olajiparból, finomítókból ered. Utóbbi pedig Ajay Piramalnak, az azonos nevű gyógyszer-birodalom vezetőjének a fia. Ez a család azért "szegényebb", csak 4,9 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.

  A lagzin mindenki ott lesz, aki csak számít a térségben, az ünnepség már megkezdődött és száz magánrepülőgép szállította a vendégeket az India északnyugati részén található Udépur városba, Rádzsasztán állam egyik félmilliós nagyvárosába.

  A helyszínen van már például Hillary Clinton korábbi amerikai elnökjelölt is, akit két évtizedes barátság fűz a dollármilliárdoshoz, Beyoncé fog magánkoncertet adni, és az eseményen megjelennek India leggazdagabb emberei, legbefolyásosabb politikusai és Bollywood csillagai is.

  A méregdrága esküvőt a szegény államban sok kritika is éri, különösen azért, mert a gazdag családok már az eljegyzésből is fényűző partit csináltak, akkor a Comói-tónál, a l Villa D'Este szállodájában tartottak 600 fős bulit.