Andrea, Ilma
5 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 174035799 824278931559682 6743601078227874965 n
  Fotó: emrata / instagram

  A modell az Instagramon osztott meg magáról pár képet, majd a fotók mellé fűzött szöveggel el is árulta, hogy miből áll egy napja, illetve mi teszi ki manapság a mindennapjait. Igen beszédes a szoptatós kép is, amit a szöveg csak megerősít.

  Ha úgy tűnik, mintha egész nap csak gyereket etetnék, az azért van, mert egész nap csak gyereket etetek.

  Nem olyan meglepő ez egy alig másfél hónapos gyerek esetében. Emily Ratajkowski március nyolcadikán szülte meg kisfiát, Sylvester Apollo Beart.

 • Míg itthon a lakosság beoltás úgy megy ahogy - most épp a papok kerültek a sor elejére, és ebből van némi vakcinairigység is mondjuk a fiatalabbak körében -, addig Amerikában már egész más a helyzet. A felnőtt lakosság 31%-a teljesen be van oltva. Ez szép teljesítmény, csakhogy van több száz olyan megye, ahol a beoltottsági arány igen alacsony. A The New York Times megnézte, hogy mi a helyzet ezekkel a megyékkel, mi lehet bennük a közös, hogy ilyen csekély az oltakozási kedv. Megnézték a 2020-as választási adatokat. És arra a következtetésre jutottak, hogy ezek a megyék, ahol nem rohannak az emberek, hogy végre megkapják a népességet fenyegető világjárvány elleni oltást, az bizony masszívan Trumpista beállítottságúak.

  Milyen érdekes és véletlen egybeesés.

  (The New York Times)

 • A világhírű természettudós új dokumentumfilmmel jelentkezik, amely a The Year Earth Changed (Az év, amikor megváltozott a Föld) címet kapta. Sir David Attenborough azt mutatja be, hogy a koronavírus-járvány okozta lezárások és korlátozások milyen hatással voltak a környezetre és az élővilágra.

  GettyImages-526492374
  Fotó: Danny Martindale / Getty Images Hungary

  Ennek kapcsán a BBC Breakfast műsorában mesélt egy kicsit új filmjéről, és nem fogta vissza magát, amikor az emberiség és a természet kapcsolatáról kérdezték.  Szerinte ugyanis az emberiség csak betolakodóként érkezett a Földre, ezért úgy kellene élnie a bolygón, hogy azzal ne zavarja a környezetét.

  Egy ponton még azt is kijelentette, hogy:

  Az emberek még a világ legjobb indulatával is képesek korlátozni az élővilágot. Ez bizonyos fokig szinte elkerülhetetlen, de vegyük észre, hogy betolakodók vagyunk, hogy már elkéstünk, és hogy az élővilág összességében sokkal jobban járna, ha nem lennénk itt. 

  A dokumentumfilm pár nappal a Föld napja előtt, április 16-tól lesz elérhető az Apple TV+ streamingszolgáltatónál.

  (Forrás: BBC)

 • Az elmúlt egy héten abszolút a babáké volt a főszerep. Kiderült, hogy gyermeket vár a Harry Potter egyik színésznője, sőt hogy Jennifer Aniston is anyai örömök elé néz, utóbbi esetében azonban kiderült, hogy egyáltalán nem. Viszont Gal Gadot pocakot villantott díjátvevés közben, és habár ő is nagyon csinos anyuka, de ebben mi, magyarok sem maradunk el mögötte. Az is kiderült, hogy gyerekre vigyázni nem egyszerű, főleg ha ikrekkel áll szemben az ember nagymamája. Ugyan egy kicsit más korosztály, de David Hasselhoff lánya a Playboyban pózol pucéran. És még mindig porontyok: egy gyermek méretű pontyot is kifogtak a Balatonból. 

  Akiknek viszont már biztosan nem lesz gyerekük, az J.Lo és párja, akik a héten szakítottak. Szerencsére ez volt az egyetlen szétválás, Barbee például férjhez ment, Hugh Jackman simán csak nagyon szerelmes a feleségébe, Orlando Bloom meg a kedves nejét, Katy Perryt parancsolta le tejért. 

  De a szinglik sem tétlenkedtek: Big Ed kellemetlenül hosszú csókját is élvezhettük, az amerikai Nagy Ő agglegénye pedig végre kiállt a nyilvánosság elé, és bevallotta, hogy meleg

  Nagy átalakulásokban sem volt hiány, Elon Musk barátnője tetováltatott, Mark Wahlberg szerep kedvéért hízott, a világból pedig szép lassan eltűnnek a sofőrök

  A kedvesség is felütötte fejét az interneten, Brendan Frasert csak úgy jókedvükben ajnározták a netezők, David Tennant kedvességből talált ki magának egy titkárnőt, Mike Tyson és Arnold Schwarzenegger pedig puszta barátságból mérte össze a tudását sakkban.

  Okulásunkra megtudhattuk, hogy miért olyan bosszantóan apróak a kádak, hogy a Clark Kent-trükk működik, a Titanic nem maradt fenn a vízen 109 éve, ellentétben a Jézussá avanzsált kis kedvenccel. Jó tudni azt is, hogy a twerkelésnek nem mindenki örül önfeledten, de a Jóbarátokból megismert lakás legalább létezik valahol a világban. 

  A hét egyik legszomorúbb híre viszont az volt, hogy elhunyt Fülöp herceg, akitől cukiskodó unokákkal és eddig nem látott fényképpel búcsúztak a közösségi oldalakon, Meghan Markle viszont felmentést kapott a temetésen való részvétel alól.