Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bella Hadid péntek este csaknem teljesen meztelenül, csak egy alsóneműben sétált végig a kifutón a Coperni 2023-as tavaszi/nyári showjának végén Párizsban. A modellt a színpadon egy csapat művész vette körül, akik egy folyadékkal fújták le a testét, ami végül egy gyönyörű ruhává változott át. A Vogue elmondása szerint a technikát a Fabrican vállalat hozta létre, amelynek kifejlesztett folyadékja pamutot és más szintetikus szálakat tartalmaz. Ami még elképesztőbb, hogy az oldat eltávolítható és hasonló módon újra felhasználható.

  A bemutatón készült felvételt itt tekintheti meg:

 • Sokat kell még várnunk A fiúk visszatérésére, de addig sem maradunk Hazafi nélkül.

  fiukbakik
  Fotó: YouTube

  A Prime Video ugyanis kiadta a The Boys harmadik évadának bakiparádéját, ahol Antony Starr és a többiek nagy mókázások közepette forgatták le az ultraerőszakos sorozat epizódjait. A negyedik évad jelenleg is Kanadában forog, és várhatóan 2024-ben érkezik az Amazon Prime-ra, de előtte még megkapjuk a Gen V spin-off sorozatot is, úgyhogy nem maradunk szupik nélkül.

 • Egy váratlan szereplő is megjelent a színen.

  GettyImages-1370202784
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Shaquille O’Neal korábbi kosárlabdacsapata, a Phoenix Suns egyik tulajdonosa szeretett volna megszabadulni saját részvényeitől, amire az egykori játékos le is csapott volna, de bejött a képbe egy nem várt harmadik szereplő is, aki hátrálásra késztette. Ugyanis Jeff Bezos, a világ harmadik leggazdagabb embere is beszállt a játékba.

  Shaq a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy eredetileg érdeklődött Robert Sarver részesedésének megvásárlása iránt, miután a kegyvesztett tulajdonos a múlt hónapban bejelentette, hogy eladásra kínálja a Sunsot, viszont amikor megtudta, hogy Bezos potenciálisan be akar szállni, már megváltozott a helyzet. Az egykori profi kosaras nem akar versengeni Jeff Bezosszal a Phoenix Sunsért, de ha a milliárdos össze akarna társulni, hogy az NBA-franchise tulajdonosa legyen, abban benne lenne.

  Ezen a bolygón senki nem tud versenyezni »Big Man JB-vel«. Mert tudod, mit? Épp ma rendeltem vagy ötven dolgot az Amazonról. A nagy embernek bejön az a mennyiségű pénz! Ha ő beszáll a játékba, mindenki más csak becsukhatja a tárcáját, és irány haza

  – mondta nevetve O’Neal.

 • Szuperhősökkel teli menyegzője volt a rendezőnek és feleségének.

  GettyImages-1332063540
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  Az 56 éves James Gunnt a legtöbben a Marvel A galaxis őrzői-sorozat, illetve a 2021-es DC-s Az öngyilkos osztag rendezőjeként ismerhetik, aki nemrégiben összekötötte életét Jennifer Holland színésznővel. A pár tagjai, akiket 2015-ben Michael Rosenbaum színész mutatott be egymásnak, még februárban jegyezték el egymást. Holland szerepelt a 2019-es Brightburn című szuperhősös horrorfilmben is, amelyet Gunn írt, illetve producerként dolgozott benne. A szerelmesek az esküvőjüket Coloradóban tartották meg, a legjobb pillanatokat pedig itt láthatja:

  Az ifjú pár egy szarvasról készült fotót is megosztott, a robusztus állat ugyanis egy ponton megzavarta a szertartásukat, melyre az aspeni Dunbar Ranchon került sor. A felvételen jól látható, ahogy az állat kényelmesen elsétál a háttérben, amikor a szertartás elkezdődött.

  Természetesen nem maradhattak le a vendéglistáról A galaxis őrzői és Az öngyilkos osztag sztárjai sem, akikkel egy közös képre is összeállt a pár:

  via (EW)