Kinga, Kincső
15 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kiderült, hogy van egy jól jövedelmező hobbija. Legalábbis ezt lehet feltételezni ebből a képből. Pedig olyan képet is lehetett volna választani, amin épp Olaszországban sétál Icon feliratú pólóban, egy csinos hölgy kezét fogva.

  lőrinc.png

  Amint látszik: maga Mészáros Lőrinc is meglepődött ezen a dolgon. Erre utal a tekintete. Az egész persze egy nagy átverés. Volt már ilyen Palvin Barbarával és más ismert emberekkel is. De ez a Mészáros változat tűnik a legjobb kombónak, hisz köztudott, hogy mennyire vagyonos emberről van szó, olyanról, aki a koronavírus tesztelésekkel is 30 millió forintot keresett.

 • De legalább nem azért, mert fekete.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Újabb szintre lépett a cancel culture, szép magyar nevén az eltörlés kultúra, miután bejelentés érkezett az angliai Leeds városi tanácsához, hogy tiltassák be a Yorkshire Parkin névre keresztelt nemzeti süteményt, miután annak köze lehet a gyarmatosításhoz és a rabszolga kereskedelemhez.

  A süteményt az angol ipari forradalom óta készítik Yorkshire-ban, az akkori munkásosztály étkezésében ugyanis viszonylag fontos szerepet töltött be a melasz és a zabpehely, melyek a sütemény fő összetevői.

  A névtelen panasztevő arra hivatkozva nyújtotta be a kérvényt a tanácshoz, hogy a Parkinhoz használt egyes összetevőket,

  mint például a cukrot,

  a rabszolgakereskedelem révén szerezte be az ország, ez pedig rossz fényt vet a fekete társadalomra, legalábbis szerinte.

  A kiszivárgott dokumentumban egyébként arról is szó esik, hogy ezen az alapon a világhírű Yorkshire-i tea eredetét is megvizsgálja majd, mennyire is függtek ezek akkoriban a világkereskedelemtől. James Carver, korábbi Európai Parlamenti képviselő a következőképp nyilatkozott az ügyről:

  Ha ez megtörténik Yorkshire városában, tényleg azt kell feltételeznünk, hogy megőrült az egész világ.

  (Forrás: express.co.uk)

 • Minden bizonnyal nem ez volt John Blume legjobb napja.

  John Blume szerencsére karcolásokkal megúszta a balesetet.
  John Blume szerencsére karcolásokkal megúszta a balesetet.
  Fotó: Cheddar Gadgets / Facebook

  A Cheddar Gadgets Facebook-oldalán jelent meg pár napja egy videó, melyben egy autó egyik pillanatról a másikra átüti magát egy férfi nappalijának falán és majdhogynem el is üti őt.

  Blume elmondása szerint épp reggelizett, amikor a volán mögött ülő nő rosszul lett és elvesztette a jármű felett az irányítást. A nőt kórházba szállították, a férfi azonban megtagadta az ellátást, szerencsére kisebb karcokkal megúszta a tragédiát.

 • Ha nem, akkor éppen itt az ideje.

  Újabb zseniális állatos videó kezdett el terjedni a YouTube-on — ezúttal egy fehér husky kutyáért van megbolondulva az internet népe, aki őzeket és balett-táncosokat megszégyenítő módon ugrál egy kerítés előtt.

  A kutyust egyébként Nalának hívják, gazdája elmondása szerint pedig még soha nem látta így viselkedni házi kedvencét, ezért is vette videóra, amit most Ön is megnézhet: