Albert, Lipót
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Járőrözés közben foganatosított intézkedést két rendőr az Oroszországi Altaj régió Gornyak nevű településén. Jegyzőkönyv valószínűleg nem készült volna az esetről, ha mégis, akkor az lett volna benne, hogy a férfi mankójával a rendőrökre támadt. A képet azonban egy videófelvétel árnyalja:

  Valami vita az első kockák alapján is lehetett, hogy mi az nem derült ki. De kiderülhet, mert a rendőrség vizsgálatot rendelt el az ügyben az interneten megjelent felvétel alapján. A vizsgálat első körben arra fókuszál, valóban rendőri állományban lévő személyek láthatók-e a felvételeken. Kilétük megállapítása után mind ők, mind közvetlen feletteseik büntetésre számíthatnak – ígérte a rendőrség.

 • Saját nagy ostobaságom kellett hozzá, de így legalább az ismeretlen polgár és a rendőrség olyan segítőkészségével találkozhattam, amiről azt sem tudtam, hogy lehetséges lenne.

  Mondjuk, azt sem gondoltam, hogy a slusszkulcsomat a szépkorú autóm csomagtartójának zárjában hagyom, és három napig ezt észre sem veszem. (Jójó, bicikli, roller ki, csomagok ráaggatva a gyerekekre, meg magamra, hogy hazavergődjünk, de akkor is.)

  Mindenesetre ma 9. kerületi rendőrség jelentkezett be azzal, hogy a slusszkulcsom náluk van és mellesleg a kocsi is érintetlenül ott van, ahol hagytam. Egy járókelő ugyanis a kulcsot bevitte az autó közelében lévő épületbe, onnan meg szóltak a rendőrségre, ahonnan kijöttek, megbizonyosodtak róla, hogy az autó is megvan, aztán jött a happy end.

  De ki volt az ismeretlen, jólelkű polgár? Meg hát a közeli intézményben is segítőkésznek kellett lenni, és a rendőrség sem tologatta a dolgot, szóval most épp szóhoz sem jutok, csak arra gondolok, milyen jó, hogy ilyen marhaságot csináltam, így legalább megláthattam a körülöttünk lévő világ jobbik arcát.

  Van önnek is olyan rövid története, amelyben váratlanul segítségére siettek ismeretlenek?
  Küldje el nekünk!