Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Katonai járművek, egyedi kamionok, leopárd tank, erő- és munkagépek, valamint repülőmodell kiállítás és látványos showelemek színesítik az országban is egyedülálló autós eseményt, a Debrecen Drive-ot, amit most hétvégén tartanak a debreceni Nagyerdőn.

  A szervezők több mint 50 ezer m2-en, ötszáz különböző járművel és számtalan programmal várják az érdeklődőket a gyereknapi hétvégén. 

  A Debrecen Drive nem egy klasszikus autós kiállítás vagy autós találkozó, ennél jóval több programeleme van a rendezvénynek, amelyeket úgy állítottak össze, hogy  a család minden tagja találjon magának szórakoztató elfoglaltságot a helyszínen. 

  A háromnapos rendezvény május 27-én Night Drive Show-val indult, melynek során autós, motoros kaszkadőrök és akrobaták mutatványait láthatták az érdeklődők. Ám a gyermeknapi hétvége miatt a kicsiknek is készültek külön programokkal a szervezők: a Nagyerdei Ködszínház és az Unifit közötti területen található színpadon vasárnap 10 órától Tompeti és barátai, valamint a Ládafia Bábszínház is fellép majd.

  A Forma-1-es világot hozza Debrecenbe a Schaeffler Mini Drive, a gyerekeknek szóló autóverseny.

  A futam ötletét az amerikai filmekben található „ládaderbik” népszerűsége adta, ennek az alapjait készítették el és adták át a csapatoknak. A versenyre részben kiállítók és iskolai csapatok építették meg saját autójukat, mellyel különböző ügyességi feladatokon kell majd részt venniük – tájékoztattak a szervezők a közleményükben.

  minidrive01
  Fotó: Debrecen Drive

  A játszótéri részen is sok újdonsággal készülnek: ilyen lesz a 16x12 méteres felfújható nerf csataaréna, amiben interaktív, érzékelős mellényben szivacsgolyókkal és fegyverekkel tudnak összecsapni a versenyzők. Újdonság lesz továbbá egy nosztalgia vurstli, ahol célbadobó és ügyességi játékokkal a békebeli időket megidézve maguk az animátorok is a korszaknak megfelelő öltözékben várják a játékosokat.

   

 • Férfinap alkalmából meglehetősen meredek versenyt tartottak a Németországban található Schwanebeckben.

  Az egyik lakos kitalálta, hogy át kellene emelni a Junglecamp című tévéműsorban látottakat, és rendezzenek egy versenyt, ahol malacok szemeit kell minél messzebb köpni. Igen, a résztvevők malacszemet vettek a szájukba, és az győzedelmeskedett, aki képes volt a legmesszebb köpni azt.

 • Ahogy az egymásra találásuk, úgy a szakításuk is foglalkoztatja az embereket.

  Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme amilyen gyorsan beteljesült, olyan hamar ért véget. Persze, ahogy az lenni szokott, a celebek csak a boldogságukkal szeretnek parádézni, amikor valami rossz történik az életükben, arról lehetőség szerint a legkevesebb információt osztják meg a nyilvánossággal. Ennek lehet kutatni a miértjét, ami talán abban gyökerezik, hogy

  ha a fájdalmas és balul sikerült döntéseikről is beszámolnának, akkor mindenki számára nyilvánvaló lenne, hogy bizony ők sem tökéletesek – még akkor sem, ha magukat és az életüket igyekeznek a címlapokon mesésre retusálni. 

  Szabó Zsófi és Shane Tusup együtt számolt be az Instán arról, hogy felbontották az eljegyzésüket. A bulvársajtó persze megkezdte a találgatást, ilyenkor mindig vannak névtelen informátorok, akik az érintetteknél is jobban tudnak mindent, mostanra ott tartunk, hogy Shane Tusup állítólag agresszívan viselkedett Szabó Zsófival. Az igazságot viszont csak ők maguk tudják, amiről egyelőre nem beszélnek – bár feltehetőleg, ha elmúlik egy kis idő, valamelyik újságban lesz majd egy olyan címlapanyag, ahol „őszintén vall”„kitálal”, vagy csak simán „elszólja magát” valamelyik. 

  De ne siessünk ennyire előre, egyelőre a találgatások szintjén állunk, ahol újabb szereplő igyekszik megfejteni a magyar sajtót letaroló szakítás okát. Kembe Sorel a TikTok-oldalán részletezte, szerinte mi állhat amögött, hogy nem működött a tévés és az amerikai edző kapcsolata. A színész, aki korábban Szabó Zsófival is dolgozott, úgy véli, Tusup nárcisztikus, és az ő részéről épp ezért teljesen üres volt ez az egész, az ilyen típusú emberek ugyanis csak kihasználják a sebezhető nőket. 

  ”A nárcisztikus, irányításmániás férfiak szabad prédája a szép, érzelmileg elhanyagolt nő, aki nem baj, ha elvált, és kisgyermeke is van – ezáltal érzelmileg teljesen kiszolgáltatott. A nárcisztikus férfiak kapcsolatai tök felszínesek, hiányzik belőlük az empátia, magyarul:

  magasról szarnak a másikra.

  Azt hiszik, mások véleménye is pozitív róluk, és folyamatosan meg akarják mutatni, mennyire zseniálisak. Ha valamelyik hibájuk és gyengeségük felszínre kerül, az iszonyatos tragédia, mert ugye ők felsőbbrendűek. Nem?” – magyarázta a színész a videójában, a naiv nők számára jótanácsként hozzátéve: 

  Nem minden arany, ami fénylik.

  A teljes monológot itt tekintheti meg:

  @iamkembesorel Nem minden pasi arany, aki fénylik. IG: iamkembesorel #kembesorel #fyp #nárcisztikus #apakomplexus #elme ♬ eredeti hang - Kembe Sorel
 • Az énekesnő februárban adott életet a gyermekeinek, akik a Lujza, Keve és Zalán neveket kapták.

  Eddig csak a babakocsikkal készített fotókat, most azonban karjában a három kisbabával jelentkezett be az oldalán Rúzsa Magdolna.

  A babák szépen nőnek, s bár egy gyermekkel is nagyon sok a teendő, úgy tűnik, az édesanya megbirkózik a tripla feladattal. 

  Rúzsa Magdi mindeközben már a visszatérésre készül: július 1-jén a Budapest Parkban áll színpadra.